En tjekliste for Flipping huse

March 15

De fleste mennesker tænker på at købe et hus til brug som en personlig Feriebolig, men mange enkeltpersoner har fundet en indbringende måde at tjene penge ved at "vende" huse--købe dem til en lav pris, rette dem op, og videresælge dem med fortjeneste. Dette kan være en spændende felt til at tjene penge. Men der er mange ting at huske før du "flip".

Beliggenhed

Nogen sagde engang, det handler om "beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed", og i en verden af hus-flippe, dette er især sandt. Vælg et område, som folk ønsker at leve. Det bør have lav kriminalitet, gode skoler i nærheden, og være bekvemt at hovedveje og kommercielle områder. Investor bør købe fast ejendom i en up-and-coming kvarter. Køb i et økonomisk tilbagestående område er usandsynligt at give profit du ønsker, mens købe hjem i velhavende områder efterlader lidt plads til at øge salgsprisen.

Investering

Afgøre, hvor meget arbejde, et hus skal før den er klar til at sælge. I modsætning til en boligejer mangler du luksus at leve i hus i 30 år og gøre reparationer efter behov. På de fleste kan huset kun være tom for et par måneder-- eller bedre, et par uger--før du lægger det til markedet. Hvis det forbliver usolgte længere end det, kan du tabe penge. Må ikke købe et hus til flip, hvis du ikke kan få det "Sælg-ready" i en rimelig mængde tid.

Curb appel

Ikke undervurdere betydningen af "bremse appel" eller husets tiltrækningskraft udefra. For bedre eller værre, bremse appel kan gøre eller bryde en købers beslutning. Selvom resten af huset er upåklagelig, kan fattige eller middelmådige bremse appel koste et salg. Hvis du forsøger at drage fordel af flipping, investere i et frisk lag maling, lidt landskabspleje og eventuelle nødvendige vragrester fjernelse. Fordi hus-flippe er din virksomhed, er mange af disse udgifter fradragsberettigede.

Hjælpepersonale

Det øjeblik du køber din første flip hus er ikke tid til at være på udkig efter blikkenslagere, tagdækkere og elektrikere. Mødes med disse fagfolk på forhånd og sikre en løbende forhold, du kan bruge til at fremme din ejendomshandel mål.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com