En tørretumbler kører derefter begynder at klikke & stopper

November 4

En tørretumbler kører derefter begynder at klikke & stopper

Præcist bestemme hvorfor en tørretumbler, der starter normalt begynder at klikke og derefter stopper er undertiden vanskeligt fordi flere komponentfejl kan forårsage problemet. At kende muligt brændpunkter kan hjælpe dig med at lokalisere synderen.

Bælte

Problemer med en tøj tørretumbler bælte kan forårsage tørretumbler at gøre mærkelige lyde som bælte slår den kabinet parter før tromlen standsning. En tørretumbler kan ikke køre med en ødelagte eller fritliggende bælte. Fjerne bagpanelet af din tørretumbler, eller skub off sin topdækslet at eksponere tromlen. Selen sidder på toppen af tromlen og nær dets centrum, og en funktionel bælte er hele, ikke laset eller split. Selvom elastisk, selen skal har begrænset fleksibilitet og forblive på plads når trak. Hvis selen er beskadiget, er derefter installere en ny bælte nødvendige.

Motor

Den klikkende lyd du hører, når du starter din tørretumbler er ofte fra motoren. Et svigtende motor har en tendens til at klikke flere gange inden det stopper helt efter tørretumbleren er startet. Kontakt en tørretumbler reparation specialist for at evaluere motorens ydeevne. Specialisten kan bruge en ohm multimeter eller volt meter for at teste motor's kontinuitet. Hvis testen afslører, at motorens kontinuitet er svag, vil han sandsynligvis anbefale at du udskifter komponenten.

Termisk sikring

Det er ret almindeligt for en tørretumbler har en varme-aktiveret termisk sikring, der blæser hvis tørretumbleren begynder at overophede. Sikringen er ofte i en tørretumbler udluftningsanordning krave langs udstødningsrørets afgangsåbning. Du kan få adgang til de fleste tørretumblere fuse ved at fjerne bagpanelet. 1-tommer fuse er normalt tæt på en flok af ledninger og har to ledninger stikke udad. Udføre en kontinuitet test med et ohm meter at se, om sikringen er sprunget. Hvis sikringen er dårlig, vil ikke tørretumbleren fungere korrekt. Det kan eksempelvis starte men stop i orden efter en serie af klik som dele hurtigt rampe op og ned. Erstatter den termiske fuse er løsningen.

Gas ventil spoler

En gas tøj tørretumbler bygger på spoler, der prop åbne en ventil og holde det åbent til brændstof gasflamme og skabe varme for den tørring cyklus varighed. Hvis spolerne bære, vibrerer ventilen undertiden som det åbner og lukker hurtigt. I hurtig rækkefølge af valve's bevægelse kunne gøre et klikkende lyd, som du vil høre indtil varmeren eller tørretumbler til sidst slukker. Fordi slidte bredbånd ikke kan repareres, er erstatter hele elementet nødvendige.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com