En utæthed i en vaskemaskine på forsiden

January 28

En utæthed i en vaskemaskine på forsiden

Kommer hjem efter arbejde og opdager en lækage i din front-load vaskemaskine kan gøre en god dag til dårlig. Ud over at rydde op i rodet, skal du også finde kilden til lækagen, som kan være en vanskelig opgave, hvis vask cyklen er afsluttet. Selv om en velfungerende skive bør aldrig lække, er der nogle områder hvor lækager mere almindeligt forekommende.

Den overloadede vaskemaskine

Hvis du overbelaste en vaskemaskine på forsiden, det kan lække vand og suds fra døren. Den tilføjede pres tøj kombineret med vand og sæbevand kan trænge igennem døren gummipakning og forårsage vand til langsomt sive fra døren når vaskemaskinen midt i en vask cyklus. I stedet for helt fylde vask karret, tillade nogle plads til tøj til at cirkulere, så vand og sæbevand kan trænge stoffer og fjerne snavs og lugt. Henvise til din front-load vaskemaskines manual for drift instruktioner, hvis det er nødvendigt. Det samme problem kan opstå, hvis du vask voluminøse elementer i en bolig på forsiden vaskemaskine. Tage voluminøse varer, såsom en quilt eller gardiner, at et vaskeri, der har en industri vaskemaskine, eller aflevere dem på et renseri.

Ustabile vaskemaskine

A på forsiden vaskemaskine skal være installeret på en plan overflade. Hvis vaskemaskinen er ikke niveau, kan det sive vand fra forsiden. Når en front-load vaskemaskine starter spin cyklus, vask karret roterer på en meget høj hastighed til at vride tøj fri for vand og sæbe. Hvis vaskemaskinen er ikke stabil, det vibrerer, og en lille mængde vand kan løber ud på gulvet. Placere et niveau på maskinen. Hvis det ikke er helt flad, justere Skives fødder nederst indtil vaskemaskinen er selv på alle fire sider.

For meget vaskemiddel

Uanset hvordan snavset vasketøj kan være, ikke afvige fra det vaskemiddel producentens anbefalinger for hvor meget sæbe skal bruges til en bestemt størrelse vask belastning. Hvis du sætter for meget sæbe i en vaskemaskine på forsiden, kan det medføre skive at lække fra dens vigtigste adgang dør i front. Front-Load vaskemaskiner kræver mindre vaskemiddel end konventionelle top-load vaskemaskiner, fordi de bruger mindre vand. Hvis du følger instruktionerne på et vaskemiddel container og skive stadig over sæbeskum, skære det foreslåede vaskemiddel beløb af en fjerdedel til stop maskinen fra utætte.

Glemmer at tør døren gummipakning

Husk altid at aftørre ned dør gummipakning efter en vask slutter og du fjerner belastningen. Vand og sæbe tendens til at dvæle omkring seal nær pakning af en vaskemaskine, som kan påvirke seal's ydeevne på forsiden. Over tid, kan vand og sæbe mindske den seal vandtæt bond og forårsage den skive foran døren til bestandig lække.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com