En uundværlig Guide til værelse tilføjelser

June 22

En uundværlig Guide til værelse tilføjelser

Planlægger en tilføjelse til dit hjem skal gribes analytisk for at forløbe glat til en tilfredsstillende afslutning. En god idé, når du begynder at planlægge er at fastsætte et konkret mål eller formål for tilsætning i stedet bare krydse et nyt rum på huset. En anden god idé er at overveje fremtidige behov, der kan indarbejdes i tilsætning, enten som det er at være konstrueret eller som en let renovering bagefter.

Udvendige stil

Beslutte, om du ønsker desuden at bevare kontinuiteten i det eksisterende hus, eller hvis du ønsker at give en arkitektonisk kontrast. Når du foretager denne afgørelse, skal du sørge for at medtage vigtige funktioner, der kan påvirke din beslutning, som sidespor, udvendig trim, tagmaterialer og farver.

Plantegning

Kortlægge en foreslåede plantegning for tilsætning. Layoutet af rummet vil variere alt efter formål. Plantegning for et køkken vil sandsynligvis ikke være det samme som plantegning til et hjemmekontor. Mulighed for nogle kreativitet når udarbejdelsen af denne grundplan som en karnap, en ovenlys eller reoler eller reoler bygget ind i væggene.

Byggeplaner

En arkitekt er ikke nødvendigvis påkrævet for udarbejdelsen af planer for en tilføjelse. Du kan muligvis effektivt skabe en detaljeret plan for værdig til at blive sendt til din bygning kode agency. Computer-aided designprogrammer giver dig mulighed for at oprette en tredimensionel layout af dit nye værelse.

Møde bygningsreglementer

Før nogen planer er indsendt til godkendelse, check med din by kommunale kode agency for standard krav. Kontrollere, om din by har oplysningerne tilgængelige på et websted, før du begiver dig ned i person til agenturets kontorer.

Finansiering

Finansiering af en ny tilføjelse kan gøres på forskellige måder. En tilføjelse til et hus, hvor du har boet i et stykke tid kan blive finansieret i det mindste delvist med et hjem forbedring lån baseret på den indre værdis du har bygget. En mere ekspansiv tilføjelse kan kræve at tage et nyt lån eller refinansiering dit nuværende realkreditlån. Kontakt din bank for at se, hvis du kan kvalificere dig til et byggeri lån for et beløb svarende til den endelige anslåede omkostninger leveres af din byggeentreprenør.

Miljømæssigt venlige og energibesparende Design

Et perspektiv, der kommer med at bygge et supplement til dit hjem er potentiale for at gøre det mere energibevidste via miljøvenligt designvalg. Du kan vælge at bygge eksteriør med composite genbrugstræ og plast. Løs fyld isolering fremstillet af genbrugspapir kan bruges til at oprette en tilføjelse, der koster mindre at varme og køle. Passiv solvarme kan bruges til at gøre den nye tilføjelse endnu venligere til miljøet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com