En venstre Side lækage på opvaskemaskine

May 29

En venstre Side lækage på opvaskemaskine

Når en opvaskemaskine synes at være siver ud fra venstre side af enheden, er der en hel del potentielle årsager. Nogle gange løse problemet er så simpelt som at indlæse opvaskemaskinen korrekt, men der kan også være et problem med en af de opvaskemaskine komponenter, der kræver større opmærksomhed til at løse læk. For at undgå skade, altid afbryde din opvaskemaskine fra en strømkilde før du laver fejlfinding.

Opvaskemaskine lastning og døren pakning

Hvordan opvaskemaskinen er indlæst kan gøre en forskel, når det kommer til lækager. Hvis der er store emner i den lavere rack, kan vand hoppe ud retterne og sive ud i venstre side af døren. Hvis der er nogen retter i den lavere rack, kan vand slå døren og lække så godt. Mens du indlæser retterne i racket, kontrollere døren og ser på døren pakning. Tørre pakning med en ren, fugtig klud, hvis der er snavs eller snavs på pakningen og kigge efter tegn på skader, der kan tillade vand at sive igennem. Kontaktproducenten opvaskemaskine til service hvis pakningen skal erstattes.

Niveau Installation

En anden grund til opvaskemaskinen kan utæt fra venstre side er, hvis opvaskemaskinen ikke installeret jævnt. Hvis det er muligt, flytte opvaskemaskinen under skabene og placere et niveau på toppen af opvaskemaskinen. Brug en skruenøgle til at justere nivellering benene indtil niveauet viser, at opvaskemaskinen selv. Skub forsigtigt opvaskemaskinen tilbage på plads. Hvis opvaskemaskinen ikke kan flyttes eller åbnes, skal du kontakte opvaskemaskine installer eller en servicetekniker for at hjælpe dig med dette trin.

Vand indsugningsventilen

Mens indsugningsventilen vand normalt ikke lække, kan vandet linjer kører til og fra den. Hen til indskrive, fjerne den nederste adgangspanel på opvaskemaskinen og finde vandforsyningen linje samt vand indsugningsventilen og gummirør, der strækker sig fra ventilen i opvaskemaskinen. Spænd forbindelserne og inspicere indsugningsventilen vand. Hvis ventilen er stå åben, vil vandet sive ud af den venstre side af opvaskemaskinen. Kontakt en servicetekniker for at have vand indsugningsventilen erstattet. Ligeledes, hvis vandforsyning linje eller slange er revnet eller beskadiget, disse dele skal udskiftes så godt.

Vandslanger

Der er flere vandslanger, der tilsluttes vandforsyningen samt afløb placeret bag adgangspanelet. Kontrollere hver enkelt af slange-forbindelser og anvende en ny klemme, hvis forbindelsen er utæt. Slangen kan skal udskiftes hvis slangen i sig selv er utæt eller beskadiget. Kontakt opvaskemaskine producent eller et andet servicetekniker for hjælp.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com