Energi effektive elektrisk Baseboard varmeapparater

August 24

Elektronisk baseboard varme er et alternativ til traditionelle, tvungen luft ovn-stil varmeapparater. Ved at lede enten varmt vand eller damp under gulvet i hvert værelse, varme elektroniske baseboard varmeapparater faktisk et værelse fra jorden op, i modsætning til varmluft ovne, simpelthen varme et rum ved at dirigere varmet luften ind i stuen via en kanal. Men som normalt er tilfældet med hjem varmeapparater, får du kun nyde energi besparelser tilbydes af baseboard varmeovne bør du vælge den mest energi effektive dem og bruge dem i den mest energi effektive måde muligt.

Elektronisk Baseboard varme

Der findes flere forskellige typer af baseboard varmeapparater, der bruger elektricitet til at opvarme damp eller vand. Luft strålende gulvvarme er undertiden anvendes i erhvervslivet, men er normalt koste ineffektive i bolig installationer. Mere almindelige i hjem er elektrisk strålende gulve, der anvender elektricitet til at generere varme nedenunder dit sokler og hydronic strålende sokler at varme vand i kedlen og enten damp eller opvarmet vand under gulvet. For de fleste hjem applikationer, hydronic baseboard varme tendens til at være mest omkostningseffektiv.

Installationsomkostninger

En vigtig faktor til at overveje i den langsigtede omkostningseffektivitet af elektroniske baseboard varme er udgifterne til installation af et sådant system, der kan være betydelige i et hjem, der ikke var bygget med opvarmet sokler til at begynde med. De mest almindelige typer af anlæg til en baseboard varme systems er "våde" installationer, hvorved kabler eller slange er ophængt i et tyndt lag af beton, gips eller andre materiale lige over underlaget, og "tørre" anlæg i kabler og slanger er suspenderet i luften plads lige under gulvet. Omkostningseffektiviteten af hver af disse typer af installation varierer voldsomt afhængigt af mange unikke faktorer som formulartype gulvbelægning du brug og antallet af værelser i dit hjem.

Effektivitet

I almindelighed, betragtes elektriske baseboard varme mere energi effektive end varmluft ovn varme. Ovn ovne har tendens til at miste den mest termisk energi samtidig transporterer varme gennem kanalen arbejde, og uanset hvordan velholdt din kanalsystem er, kan du forvente at miste mindst vis mængde af termisk energi gennem det. Baseboard varmeapparater omgå dette problem ved udelukker behovet for enhver kanalsystem overhovedet. Blandt baseboard varmeapparater, hydronic baseboard systemer har tendens til at bruge langt mindre strøm end standard electric baseboard varmeapparater.

Forbedre effektiviteten

Naturligvis, som altid er tilfældet med hjem varme- og kølesystemer, kan energieffektivitet være vanskeligt at vurdere, da det bygger på så mange unikke faktorer. Type af gulvbelægning, du bruger i hjemmet--navnlig, dens tykkelse og termisk bestandighed--påvirker en baseboard systemets effektivitet, som gør baseboard varmelegeme afstand fra gulvet. Men generelt kan du forbedre en baseboard varme systemets effektivitet ved hjælp af den samme taktik, som du ville med enhver anden varmesystem. Ved hjælp af tæpper, pejse, Rumopvarmere og andre varmekilder, for eksempel, kan minimere din afhængighed af baseboard system til at holde hjem på en behagelig temperatur. Forsegle dit hjem godt bruge weather-stripping, caulk og dobbelt-ruden windows for at forhindre varme flygter fra indersiden af hjem ud.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com