Energi effektive klimaanlæg

August 27

Energi effektive klimaanlæg

Energieffektive luftkonditioneringsanlæg, der er bredt tilgængelige og overkommelige. Det amerikanske Department of Energy og Environmental Protection Agency støtter energieffektive apparater af alle typer, især gennem deres Energy Star-programmet. En bred vifte af energi-effektive klimaanlæg omfatter centrale og værelse modeller, og at vælge den rigtige type er det første skridt i retning af energieffektivitet.

Stjerne-energimærke

Den nemmeste måde at spot energieffektive luftkonditioneringsanlæg, der er ved at placere Energy Star-mærket. Hvert produkt tildeles en score baseret på specifikke kriterier. Energieffektivitet forholdet, eller EER, måles sammen med årstidens energi effektivitet forholdet, eller SEER. EER måler forholdet mellem kølekapacitet til input magt, mens SEEREN måler effektiviteten af et produkt gennem hele sæsonen. Hvis det opfylder minimumskvalifikationer, får produktet en Energy Star-mærket.

Centrale klimaanlæg

Centrale klimaanlæg koste mere i første omgang, men hvis installeres og vedligeholdes korrekt, er billigere med tiden. En væsentlig del af enhver central klimaanlægget er Blæsermotor at flytter afkølet luft gennem kanalen arbejde. Dog, denne del er normalt placeret i en ovn, ikke Air-condition selve enheden. For at sikre energieffektivitet, installere en ny ovn sammen med den nye centrale klimaanlægget. Standard stigningen i effektiviteten er cirka 15 procent, men vil ikke opnås med et forældet ovn.

Computerrummet klimaanlæg

Værelse luftkonditioneringsanlæg er normalt kendt som vindue-box enheder og Energy Star ratings på 10 eller derover er foreslået. Korrekt dimensionering i forhold til rummet er afgørende for energieffektivitet. Hvis enheden er for stor til rum producerer den ujævn køling og overdreven cykling fra på til. Mindre enheder er dog mere effektiv på grund af længere cykler og større affugtning evner. Ekstra funktioner, såsom temperaturkontrol timere, øge effektiviteten.

Vedligeholdelse

Bare fordi en air-conditioning system har energieffektive specifikationer betyder ikke, det er mere energieffektive. Regelmæssig vedligeholdelse er forpligtet til at holde enheden kører på Topydelse. Kontroller din air conditioner er installeret korrekt. Tilspænd alle elektriske forbindelser for at øge effektiviteten og undgå at beskadige komponenter. Smøre nødvendige dele for at eliminere friktion. Fjern kondensat afløb af nogen form for blokering. Derudover ren afkøling spoler og blæser komponenter efter behov, og holde kølemiddel beløb niveau.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com