Energibesparende Tips for Air Conditioning

June 18

Energibesparende Tips for Air Conditioning

Klimaanlæg, ligesom mange store apparater, kan virkelig bruge en masse energi. Lære at lave din klimaanlægget mere energi effektive ikke kun hjælper med at redde planeten, men det hjælper med at spare dig penge. Heldigvis er der mange tricks du kan gøre for at dit hjem og din aircondition enhed til at gøre den mere effektiv.

Bruge den rigtige størrelse enhed

Ved hjælp af en større klimaanlæg vil ikke gøre dit hjem cool hurtigere. Hvis du installerer en ny centrale klimaanlæg eller købe en ny rude enhed, kender den korrekte firkantede optagelser af rum du afkøling. Dette vil forhindre din enhed fra tænder og slukker for ofte koster dig flere penge og spild af energi.

Brug Fans

Brug af stående og loft fans hjælper cirkulerer den afkølede luft gennem dit hjem mere effektivt. Ud over dette, vil en udstødning fan i dit loft suger varm luft ud, også at gøre dit hjem køligere, således at der skabes mindre arbejde for din airconditionanlægget.

Isolere

Sørg for at dit hjem er velisoleret. Hvis dit hår er utætte mere varm luft vil komme ind i dit hjem og mere koldt luft vil komme ud. Check tætninger omkring døre og vinduer ved at holde en stok i røgelse nær dem på en blæsende dag. Hvis sporet af røgen blæser væk fra vinduet eller døren har det en udsivning.

Slukke for varme apparater

Brug af opvarmet apparater, som din brændeovn eller tørretumbler vil varme op dit hjem og forårsage klimaanlægget at køre oftere. Hvis du er bekymret for de ekstra omkostninger, spise flere fødevarer, som ikke kræver en ovn eller tilberede hurtigere måltider. Ud over dette, holde lamper, tv og computere fra din termostat, fordi den varme, der udstråler fra dem kan forårsage din air conditioner til at sparke på unødigt.

Give enhed luftstrøm

Dit klimaanlæg har brug for en tilstrækkelig mængde af luftstrømmen til at fungere ordentligt. Sørg for at du har 2 fødder af clearance på alle sider af enheden. Holde det gratis og tydeligt af vragrester. Derudover skal du kontrollere webstedet udendørs udluftningsanordning for din tørretumbler ikke er inden for 10 fødder af din klimaanlæg fordi spredte lint kan blive hængende på den.

Udføre grundlæggende vedligeholdelse

Små vedligeholdelsesopgaver som erstatter et snavset filter kan have en indvirkning på din air conditioner energieffektivitet. Rengøring spolen hver 2-3 år vil også holde din enhed fungerer på peak. Derudover forbedrer har kanalen arbejde i dit hjem, renset og repareret for utætheder hver 2 til 3 år også effektiviteten.

Hæve temperaturen

Indstille din termostat højere vil også forbedre din klimaanlægget effektivitet. Den generelle tommelfingerregel er, at der fastsættes termostaten mellem 78 og 80 grader Fahrenheit. Ifølge South Carolina energikontor forbedrer hver grad du hæve din termostat dets effektivitet med fem procent.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com