Energieffektive HVAC gulv registre

April 27

Energieffektive HVAC gulv registre

Ligesom hvert enkelt element i en HVAC-system har udformning og placering af gulv registre en effekt på den samlede effektivitet af systemet. Varmetabet kan minimeres og energi belastning kræves af systemet reduceret ved hjælp af de mest effektive registre og installation strategier.

Åben

Et centralt element i et energi effektive HVAC register er, at det skal kunne åbnes fuldt ud, således at det ikke begrænse luftstrøm. Ældre registre er justerbare, men selv på den indstilling, der synes at være helt åben der stadig kan være restriktioner på luftstrømmen kommer fra kanalerne. En energi effektive register bør tillade luft at strømme ud af det helt fri for obstruktion.

Deflektorer

Du kan købe nogle gulv registre, der kommer med et fly deflektoren, eller du kan købe en når du har installeret register for at gøre det mere energi effektive. En deflektor er en type af plastik hætte, der passer over toppen af registret at aflede luft ud i det vigtigste område af rummet. Den varme luft stiger normalt, simpelthen lige ud af registret i stedet for at gøre det til midten af det rum, hvor folk normalt er. Dette forårsager den opfattelse, at rummet er for koldt, og årsager folk for at skrue op for varmen. En deflektor gør rummet mere behageligt uden at behøve at øge energiforbruget

Registrere Boot sæler

Registret boot er forbindelsen under det register, hvor det forbinder til kanalen selv. Forbindelsespunkt mellem kanalen og boot er et sted hvor energi går ofte tabt. HVAC entreprenører kan forsegle denne forbindelse ved hjælp af enten speciel fugemasse tape eller med en aerosol spray at sæler op eventuelle huller mellem kanalen og register.

Beliggenhed

Den placering, du har installeret et register i bidrager også til samlede effektivitet. Kanalerne fører til registre bør blive installeret i nærheden af udvendige vægge. Kontroller, at de er placeret ude af vejen for størstedelen af trafikken bevæger sig gennem rummet. Efter installation skal du også passe på ikke for at svække effektiviteten af registre ved at placere møbler for tæt eller på toppen af registrene, fordi det gør dem meget ineffektiv.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com