Energieffektivitet med indvendig belysning

November 3

Uanset om du er igangværende grøn eller ønsker at spare penge på el-regningen, kan øge kabinelys effektivitet have en positiv indvirkning. Ifølge Department of Energy skyldes ca. 11 procent af en husstand energiregning belysning; ved at øge effektiviteten, kan du reducere belysning energiomkostningerne med op til 75 procent.

Kompakt fluorescerende pærer

En af de nemmeste måder at forbedre dit indendørs belysning effektivitet er at bruge kompakte lysstofrør (sparepærer) i alle dine belysning turneringsplaner. Ifølge Department of Energy, sparepærer bruger op til 75 procent mindre energi og kan vare op til 10 gange længere end standard pærer. Pærer brænde på en køligere temperatur, og hver enkelt vil spare dig for omkring $30 i sin levetid. Sparepærer er mest effektiv i lys, der er på i lang tid, men de kan bruges overalt. Kigge efter Energy Star-certificering, når shopping for effektive pærer.

Belysning kontrol

Belysning kontrolelementer kan hjælpe dig med at designe en brugerdefineret belysning ordning der passer til forskellige formål; Dette er især nyttigt, når du ikke behøver at belyse et helt rum til fuld lysstyrke. Installer lysdæmper afbrydere for at gøre det muligt at bruge mindre energi og kun så meget lys som du har brug for. Du kan også bruge bevægelsessensorer i områder hvor lys tendens til at være tilbage på, sådan som på trappen til en kælder eller loftet.

Timere

I bygninger, hvor lys tendens til at stå på i længere tid, kan du øge effektiviteten og reducere elregningen ved at installere timer belysningssystemer. I et kontor, kan du tid lys til at lukke ned kort efter lukketid; medarbejdere kan bruge arbejdsområdet lys, hvis de bliver længere. Derhjemme, kan du indstille timere så lyset slukke automatisk i rum, der ikke kan se lange perioder af brug, såsom vaskerum eller kælder. Hvis du rejser ofte, undersøge belægning timere, der efterligner den måde du bruger lys, når du er hjemme.

Dagslys

For at minimere mængden af elektrisk lys, du bruger, finde måder til at maksimere mængden af naturligt lys i hvert værelse. Hvis du er ved at opbygge en ny struktur, kan du designe det med syd - og nordvendt vinduer, som lade i en stor del af sollys uden overdrevent påvirker rumtemperaturen. For eksisterende strukturer, kan du bruge rene gardiner og persienner for at sikre privatlivets fred samtidig så meget lys som muligt. Dramatisk øge din naturlige lys ressource, skal du installere et ovenlys.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com