Energieffektiviteten af solenergi

May 30

Energieffektiviteten af solenergi

Solenergi stiger i popularitet, bliver sol energi energieffektivitet vigtigere. Forskere studerer flere måder at gøre solenergi omkostninger og energi effektivt.

Solpaneler

De fleste solpaneler kan kun konvertere omkring 20 procent af solenergi indsamlet af systemet til brugbar energi. Nuværende solpaneler har potentiale til at bruge op til 40 procent af solenergi, men disse paneler er ikke kommercielt udviklet endnu.

Miljømæssig effektivitet

Solenergi giver en effektiv måde at reducere udledningen af drivhusgasser og skabe energi. Solenergi ikke forbruge nogen ressourcer, er det energi effektiv, ren og sikker for miljøet. Den gennemsnitlige mængde kuldioxid gemt fra miljøet ved hjælp af en solar power system for 50 kilowatt strøm svarer til plantning 38 træer.

Betydning

De miljømæssige fordele, kombineret med den stigende effektivitet på solpaneler gøre solenergi potentielt effektive energikilde. Som forskere udvikle paneler, der kan bruge 80 procent af indsamlede energi og mere hjem begynder at udnytte solenergi, øge energieffektiviteten af solenergi.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com