Energiforbrug af bærbare klimaanlæg Vs. vindue Air Conditioners

September 6

Energiforbrug af bærbare klimaanlæg Vs. vindue Air Conditioners

Valget af energi effektive klimaanlæg er steget i de seneste år. Blot at erstatte en meget gammel enhed kan reducere energiforbruget betydeligt. Beslutningen mellem bærbar og vinduet enheder kan balancere på energieffektivitet i nogle boliger. Andre boliger drage fordel af den bærbare enhed fordi vinduerne ikke er egnede. Finde ud af, hvor godt hver enhed køler. Husk at faktor i watt anvendes. Afhængig af køling evne, kan en enhed ikke køre kontinuerligt.

Målinger

Energi effektivitet-forholdet og British Thermal Unit er to målinger du behøver at vide når shopping for en air condition. EER måler en klimaanlægget effektivitet, specielt forholdet mellem kølekapacitet til watt. Jo mere effektiv klimaanlægget er, jo højere EER. BTU foranstaltninger, der termisk energi. I klimaanlæg måle BTUs af termisk energi enhed kan fjerne fra et område. Jo højere BTUs, den mere magtfulde klimaanlægget.

Udvalg

Når du køber et klimaanlæg af enten type, kigge efter en EER på mindst 10. Den føderale minimum EER er 8 til 9,8. For at beregne BTU rating nødvendige, figur, den gennemsnitlige plads skal køle med et vindue air conditionere 20 BTUs per kvadratfod. De bærbare klimaanlæg kræver ca. 20 procent flere BTUs end et vindue air condition at køle en plads.

Energiforbrug

De fleste bærbare klimaanlæg bruger omkring 1.100 watt i timen. Divider watt med 1.000 at få kilowatt pr. time. I dette tilfælde er kWh/hr bruges af enheden 1.1. Gange dette med udgifterne til 10 cent pr. kWh og enhedsomkostningerne $.11 pr. time. Som en sammenligning bruger de fleste Mid-Size Vinduesenheder 900 watt. For at få den bedste energi sammenligning, når shopping, regne ud hvor mange BTUs du har brug for. Vælg derefter klimaanlægget med den højeste EER. Enhed med den højere EER vil bruge de færreste watt. Apparater har en plade på den enhed, der giver watt.

Energy Star

Kig efter et klimaanlæg, der har Energy Star forsegle når du køber et vindue enhed. Energy Star-programmet fortæller dig hvilke enheder har opfyldt strenge energi retningslinjer fastsat af Miljøstyrelsen. På tidspunktet for offentliggørelse etiketter Energy Star kun Vinduesenheder. Der er ingen føderale standarder, der gælder for bærbare enheder. EPA anser bærbare enheder en kortsigtet løsning for hjem køling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com