Energiforbrug af Fans Vs. klimaanlæg

March 30

Energiforbrug af Fans Vs. klimaanlæg

En central klimaanlægget bruger omkring 10 gange så meget elektricitet som et vindue eller rotary fan gør. De fleste af elektricitet går til at køre den kondensator, der køler luften som det blæser over de fordampende spoler. Ved hjælp af fans til at afkøle dit hus, når det er muligt, kan du spare en betydelig mængde på elregningen hvert år.

Klimaanlægget energiforbrug

En 3-ton Energy Star bedømt air condition, som kører otte timer om dagen, 125 dage om året vil bruge omkring 2,070 kilowatt-timer om året. Ældre aircondition modeller er ikke så effektive og kan bruge op til 2.900 kilowatt-timer om året. På 10 cents per kilowatt-time, ville din årlige omkostninger til at køre en air condition spænder fra $207 for Energy Star-model til $290 for de ældre, mindre effektive model fra januar 2011.

Fan energiforbrug

Mange typer af fans er tilgængelige, herunder roterende fans, vindue fans, loft fans og hele huset fans. Selv et klimaanlæg har en fan, der ofte kan betjenes uafhængigt af fordampningsemissioner kølesystemet. Lille fans bruge omkring 200 kilowatt-timer om året og omkostninger $20 om året på 10 cents per kilowatt-time. Et stort hele huset fan eller klimaanlægget fan kan bruge 750 kilowatt-timer og koster $75 per år.

Amerikanske husholdningernes energiforbrug

Sammen med køleanlæg, aircondition tegner sig for den højeste procentdel af elektricitet brug i USA Både klimaanlæg og køleskab bruger omkring 14 procent af al energi brugt årligt. I en husstand tager aircondition den største bid, efterfulgt af varme. Klimaanlægget brug er stigende; 55 procent af amerikanske husholdninger havde en air condition i 2001, fra kun 27 procent i 1980.

Tips til energibesparelser

Ved hjælp af loft fans hjælper din air conditioner arbejde mere effektivt ved cirkulerer luften og sænke tilsyneladende temperaturen i et rum. Drej roterende fans ud når du ikke er i rummet. Fans ikke faktisk cool luften, de bare flytte det rundt, som øger fordampningen fra din hud og gør du føle køligere. Når du ikke der, holder affald blæseren kører bare elektricitet. Punkt vindue fans udad i løbet af dagen til at blæse varm luft ud af huset og indad i løbet af natten til at trække i køligere luft udefra.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com