Energy Saver lys glober

April 18

Energy Saver lys glober

Elektrisk belysning kan spise op så meget som 25 procent af hjem el-regningen. Den elektricitet, som en pære bruger kan koste så meget som 10 gange hvad du betalte for pæren. Du kan spare energi og penge ved at vælge effektive lyskilder.

Kompakt fluorescerende lys

Kompakt lysstofrør (CFLs) er mindre versioner af en regelmæssig mellemstore lysstofrør. De kan passe ind i en almindelig stikkontakt og afgiver lys, der ligner en glødepære.

Lysemitterende Diode

Light emitting diode (LED) pærer er særdeles energieffektive. Nyere versioner kommer i klynger og diffuse lys i en bredere vifte. LED-pærer bruger mindre energi end sparepærer. Disse pærer sidste i flere år og kan reducere vedligeholdelse og udskiftning omkostninger over tid. Disse pærer forlænge selv batterilevetiden på håndholdte emner som lommelygter.

Farvede pærer

Energibesparende pærer kommer også i en række farver, der passer til forskellige behov. Røde og grønne løg er godt for nattesyn. Blåt lys gør læsning lettere, især for ældre. Rav pærer tiltrække ikke insekter og er et godt valg til udendørs belysning.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com