Energy Saver Top Loading vaskemaskiner

January 19

Hvis din vaskemaskine er mere end 10 år gammel, kan du skære $135 om året fra din utility regninger ved at erstatte det, ifølge den føderale regerings Energy Star-programmet. Apparater tjener Energy Star-mærket bruger betydeligt mindre vand og energi end andre vaskemaskiner. Modeller er berettiget til Energy Star-programmet omfatter en bred vifte af top-loading enheder.

GE

PTWN6250MWT rangerer blandt GE skiver tjener betegnelsen Energy Star. Programmet vurderer, at denne enhed vil bruge $17 værd af elektricitet i en etårig periode når drives med en elektrisk vandvarmer. PTWN6250MWT tilbyder 4,3 kubikfod af kapacitet og en maksimal spin hastighed på 700 omdrejninger i minuttet. En mindre GE skive gøre listen er GTWN4450MWS, en 3,7-cubic-mund-maskine, der bruger omkring $13 af elektricitet hvert år sammen med en gas vandvarmeren. Det har også en maksimal spin hastighed på 700 omdrejninger i minuttet.

Maytag

MVWB700VQ har 4,7 kubikfod af plads, og regeringen skønner, at det vil bruge 27 dollars værd af energi om året når drives med en elektrisk vandvarmer. Maytag MVWX700XL også tjener Energy Star-mærket med en anslået energi omkostninger $ 9, med en gas vandvarmeren. Denne enhed holder 4,3 kubikfod af vasketøj og byder på en maksimal spin hastighed på 800 rpm.

Whirlpool

Hvis Whirlpool er dit foretrukne brand, omfatter din Energy Star muligheder WTW7340XW, en maskine med 5 kubikfod af rummet. Forvent at bruge $13 et år til at betjene den med en gas vandvarmeren. Dette apparat har en maksimal spin hastighed på 1.100 rpm. En lavere kapacitet, energieffektive Whirlpool er WTW4950XW. Der er 4,3 kubikfod af plads og en anslået energi omkostninger $ 14, med en elektrisk vandvarmer. Dette apparat har en maksimal spin hastighed på 800 rpm.

Asko

Fabrikanten Asko energieffektive skiver omfatter W6884ECO, som holder 2,12 kubikfod af vasketøj. Forvent at bruge omkring $15 om året til at betjene den med en elektrisk vandvarmer. Dette apparat kan spin på op til 1.800 rpm. En anden Asko vaskemaskine at gøre listen Energy Star er W6984FI. Det har samme kapacitet, spin hastighed og energi bruger som den første model, men det tilbyder tre ekstra vask programmer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com