Energy Star bedømt LED-lys

March 7

Lysdiode (light - emitting diode) er en lille lyskilde, der er oplyst af bevægelse af elektroner gennem halvledermateriale. LED pærer er ikke nye, men tidligere blev de lav-drevne og anvendes i meget begrænset programmer, fx en computer grøn strøm lys eller en Exit-tegn. Kvaliteten af LED-lys er blevet tilstrækkeligt forbedret og kan nu bruges som den vigtigste kilde til belysning. Men for LED-lys til at modtage en Energy Star-rating, skal de opfylde flere krav til ydeevne og effektivitet.

Rating krav

At være blive vurderet som Energy Star kompatibel, er LED-lys forpligtet til at passere et batteri af tests for at bevise de vise visse karakteristika. Lysstyrken på LED pærer skal være lig med eller større end nuværende teknologi og lyset skal være godt fordelt. Belysning output skal være konstant og kun falde for enden af levetiden for pæren. Farvekvalitet skal være fremragende. Effektivitet skal være lig med eller bedre end lysstofrør. Lys skal tændes straks og der skal ingen flimmer, når det er nedtonet. Derudover bør der være ingen off statsmagten draw, ifølge webstedet Energy Star.

Teknologi

Lysdioder er en del af den belysningsteknologi kendt som solid state belysning (SSL). Ifølge hjemmesiden Energy Star har det potentiale til at revolutionere belysning. I forhold til lysstofrør og glødelamper lys, er LED lys mere holdbare, effektiv, alsidige og længerevarende. Lys udsendes i en bestemt retning og varmen fra LED-lys er udgivet baglæns ind i en køleplade, forlader LED lys dybest set cool hvis rørt.

Energieffektivitet

LED-lys, der er Energy Star kvalificeret bruge cirka 75 procent mindre energi end elpærer. Ifølge webstedet Energy Star indikerer estimater af det amerikanske Department of Energy at øjeblikkelig brug af LED-lys over de næste 20 år vil spare omkring $265 milliarder dollars, fjerne behovet for 40 nye kraftværker og reducere belysning efterspørgsel i 2027 med 33 procent.

Energibesparelser

LED-lys bruge 10 Watt elektrisk energikilde, mens at sætte ud svarende til en 100-watt pære. Ud over at bruge mindre energi, LED'er afgiver langt mindre varme og medvirke til at reducere køling omkostninger. Til sammenligning affald en glødepære normalt 98 procent af dens energi, fordi det producerer for meget varme.

Oprindelige omkostninger

LED pærer koste mere end hvad offentligheden bruges til at betale for pærer. Afhængigt af mærke, kan en LED pære variere mellem $6 og $10. Køber mere end én ad gangen kan tilbyde en prisnedsættelse. Mens de indledende udgifter kan være en ulempe, LED tilbyder en meget længere levetid og bruger meget mindre energi, tilbyder besparelser på lang sigt. For at forsikre LED pærer udføre godt, skal du vælge Energy Star-kvalificeret inventar.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com