Energy Star lyser incitamenter

January 5

Energy Star lyser incitamenter

Selv om der er i øjeblikket ingen skattemæssige incitamenter for at anvende Energy Star bedømt belysningsprodukter, er virkningen af at bruge disse enheder meget mere straks følte af tegnebogen. Ud over de økonomiske fordele ved at bruge Energy Star lamper og pærer, er der en miljøpåvirkning, der ikke bør ignoreres.

Energiforbrug

Energy Star bedømt lamper bruger en fjerdedel magt som standard lamper bruger. Dette betyder, at i løbet af tid, indkøb og installation af Energy Star bedømt inventar og pærer vil reducere mængden strøm, du bruger i dit hjem, hvilket reducerer din elregning. For eksempel, hedder Energy Star det, at hvis du udskifter din fem mest brugte elpærer i dit hjem med Energy Star bedømt kompakt fluorescerende pærer, vil du spare ca $70 om året i udgifter til energi. Erstatte alle dine hjem pærer kan øge besparelserne.

Produkt levetid

Energy Star CFL lys har en længere levetid end typiske glødepærer. Mens CFL pærer er dyrere end glødepærer, skal det bemærkes, at en CFL pære har samme levetid som otte til 15 sammenlignelige glødepærer. CFL pærer ikke bør smides væk i skraldespanden, men, da de indeholder kviksølv. De fleste hjem butikker acceptere CFL pærer til genanvendelse.

Lyseffekt

Energy Star lyskilder og armaturer bruge betydeligt mindre effekt end deres glødepærer modstykker. Dette betyder, at du kan bruge lysere Energy Star certificeret CFL pærer i inventar designet til specifikke watt krav. For eksempel, hvis du har en lampe, der bruger en max 60 watt-glødepære, kan du øge lyseffekten for lampen ved hjælp af en CFL pære, der har en tilsvarende 100-watt rating, fordi CFL kun bruger 20 til 30 watt til at generere dette beløb af lys.

Varme reduktion

En af biprodukter af lys produktion er produktion af varme. Da energi Star CFL pærer bruger markant mindre strøm end standard glødepærer, producerer de meget mindre varme. Ikke alene kan dette reducere den omgivende temperatur i en fuldt oplyste rum, men det kan også bidrage til at forebygge brande forårsaget af pærer. Et eksempel er, at en typisk glødepære brænder på mellem 212 og 572 grader Fahrenheit. Materialer som uld og bomuld antænde på lige under 500 grader Fahrenheit. Til sammenligning, de fleste Energy Star CFL pærer bruger mindre watt, og dermed brænde ved meget køligere temperaturer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com