Enkel soveværelse idéer

August 6

Enkel soveværelse idéer

Dit soveværelse bør være din oase at komme væk fra de daglige bekymringer af liv. Dog kan kompliceret designideer og gamle møbler og inventar gøre dit soveværelse mere af en skamplet for byen end en oase. I stedet for at stresse over store ændringer i rummet, prøv at tilføje små, enkle elementer, der giver rummet mere interesse og funktionalitet uden at bryde din bank.

Hovedgærde

En billig og let ændringer du kan foretage dit værelse til at give den nogle ekstra visuel interesse er at ændre ud din plain hovedgærde for et mere kunstnerisk alternativ. Du kan tjekke lokale loppemarkeder for store stykker af illustrationer, som du kunne derefter hænge over perle for et hovedgærde. Antikke spejle, refinished til at matche den farve og indretning af rummet ikke kun ser mere interessant, men også gør rummet ser større ved at tilføje en refleksion overflade. Du kan endda bruge maler tape til tape off form af hovedgærde og male en bag sengen. Det er en let ændring til et almindeligt soveværelse.

Sengeborde

Sengeborde er et afgørende stykke af møbler i dit værelse. Hvor ellers vil du sætte dit vækkeur og et glas vand? De fleste sengeborde er standard spørgsmål og ikke meget at skrive hjem om. Men blot at ændre dette stykke af møbler til noget mere interessant kan gøre dit værelse føle så meget mere smarte. Skifte ud jeres almindelig tabel til en antik skrivebord eller tilføje en gammel mælk kan, du tog på en antik butik og refinished til at matche dit værelse. Endda nogle store, farverige bøger stablet sammen og holdt med nogle pakning sejlgarn kan gøre en visuelt tiltalende Sengebord, det livens op på dit værelse.

Omdrejningspunktet

En af de største problem med en glansløse soveværelse er, at det formentlig ikke har et fokuspunkt at forankre rum hvor som helst. Focal points etablere et værelse design og give øjet noget at graviterer til. Du kan finde emner til knudepunkter næsten overalt. Fire cirkulære sted måtter kan hænges geometrisk at gøre en stor, prikkede stiplede omdrejningspunkt. Interessante illustrationer, indrammet avisartikler eller store ord fra træ breve kan også give øjet noget at drage mod. Vælg noget, du elsker, at du ikke har noget imod ser på hver dag, at endeligt afstikke dit soveværelses stil på en enkel måde.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com