Enkel udsmykning idéer til Teen soveværelser

January 9

Enkel udsmykning idéer til Teen soveværelser

Hvis din teenager er at ønske en frisk indrettede soveværelse, og har du lidt tid, penge eller forsyninger til overs, er der stadig nogle ting du kan gøre, der kan gøre en stor udsmykning indvirkning. Centrale er at tænke kreativt, få din teenager input og om muligt anmode ham om at færdiggøre meget af det arbejde, som vil spare dig tid og vil give ham en ny forståelse for sit værelse.

Male én væg

Med alle maskering, kan der dækker og flytning af møbler, maleri et helt rum være en tidskrævende besværet. Dog forenkler male én væg opgaven betydeligt samtidig tilføjer et fersk kig til hele rummet. Teens elsker lyse farver, og selvom du ikke måske er vild med maleri en hele rummet lime grøn eller lyse orange, vælge den ene væg til en lys farve giver masser af "pop" uden overvældende rummet i hovedpine-fremkaldende lysstyrke. Male en væg uden et vindue, og tilføje gardiner i denne maling farve til vinduet.

Bed i en taske sæt

Bed i en taske sæt er ofte udråbt som "en komplet soveværelse i en pose." Deres indhold varierer fra sæt til sæt, men de fleste omfatter en narresut, seng nederdel, pude shams og nogle matchende ark, pudebetræk, gardiner og nogle gange endda kaste pude eller to. De er en nem opdatering, er ofte anvendelig til meget overkommelige priser og alle brikkerne er farve-koordineret til at se fantastisk sammen.

Magnetisk tavle væg

Giv din teenager den ultimative måde at udtrykke sig selv med en enorm magnetisk tavle væg. Du kan male hele væggen hvis du har lyst, men ved at tape off en meget stor del af væggen for tavlen, du behøver ikke at gå til besværet med at maskering sokler og lofter. Først påfør flere lag af magnetiske maling, og følger med tavle maling. Din teenager vil have en cool væg hun kan tegne og skrive på samt et sted at hænge ting med magneter.

Maling af møbler

Hvis din teenager har forkerte, traditionelt eller gamle møbler, der har set bedre dage, male det alle de samme farve for at fikse det op og give det et sammenhængende udseende. Dette projekt kan normalt gennemføres på en dag fra start til slut. Tag stykker udenfor, tørre dem med alle formål renere, anvende spray-on primer og flere beskyttelseslag spray-on maling. Lad din teen få kreative. For eksempel, hvis han har fået lidt tid på sine hænder, lad ham male kroppen af dresser én farve og skuffer en anden.

Rens og omarrangere

Folk glemmer, hvad en behagelig forskel blot rengøring og omarrangere et rum kan gøre. Chancerne er din teenager har indsamlet masser af rod, tøj, gammelt legetøj, bøger og lektier fra hendes preteen dage. Bede hende om at tage et nyt syn på alt i sit værelse, og slippe af med noget, der er for ung, ikke passer, er ikke nødvendig eller ikke svarer til hendes værelse. Prøv møblerne i en ny ordning. Når dette er fuldført, kan du finde at hun elsker sin nye rum den måde, det er, eller at alle hun virkelig brug for en ny lampe, en kaste tæppe eller et sæt af gardiner.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com