Enkelt Pole vs dobbelt Pole Circuit Breaker

October 24

Enkelt Pole vs dobbelt Pole Circuit Breaker

Afbrydere anvendes som sikkerhedsudstyr til at forhindre et elektrisk kredsløb fra tegning mere strøm end det er designet til at bruge, at forebygge eventuel brandfare fra overophedet ledninger og elektriske apparater. Afbrydere har erstattet glas sikringer af år siden, da de kan nulstilles, når de er udløst, og årsagen til den overskydende strømtræk er blevet fjernet eller repareret. Enhver stikkontakt i et hjem er tilsluttet en fortrådningssystem, der får sin strøm leveret gennem en effektafbryder.

120-volt og 240-Volt kredsløb

De fleste hjem og mindre virksomheder er forbundet til et lokale forsyningsselskab elnettet, som leverer to AC (vekselstrøm) spændinger, nemlig 120-volt og 240-volt forsyninger. De fleste stikkontakter i et hjem leverer 120-volt til lamper, køleskabe, tv, radioer, computere, videobåndoptagere og DVD spillere, ure, hårtørrere, vaskemaskiner, brødristere, mikroovne, støvsugere, mobiltelefon afgifter, blendere og de fleste alle apparater du normalt ville købe i et stormagasin. Nogle apparater, men skal en højere spænding, 240-volt, da de kræver langt mere energi til at drive. Disse husholdningsapparater omfatter elektrisk intervaller (ovne), tørretumbler, vandvarmere, centrale luftkonditioneringsanlæg og elektriske baseboard varme.

Circuit Breaker Ratings

Elektrikere design ledninger i en bygning, så en forudindstillet maksimale sikker strøm er kendt for hvert kredsløb. Et enkelt kredsløb kan bestå af flere stikkontakter. Typiske værdier for 120-volt kredsløb er kontrolkabler, 20 amp og på op til 50 ampere.

Effektafbrydere styrer én "Hot" ledning

En effektafbryder styrer én "hot" ben af et kredsløb. En "hot" wire, det vil sige, den ene, der leverer strøm, er blevet fodret gennem en effektafbryder før det går gennem en bygnings installationer til stikkontakter og apparater. En "neutral" eller "tilbagevenden" linje er forbundet med apparater og outlet beholdere til at fuldføre banen. Når der er en "kort" eller en fejlfunktion, der forsøger at trække mere aktuelle end kredsløbet er designet til sikkert håndtere, vil effektafbryderen lukke al magt til at kredsløb. En afbryder, der er tilsluttet en 110-volt kredsløb kaldes en "enkelt pole" breaker.

Dobbelt Pole Breakers

For apparater der kræver 240-volt, to magt ben er forbundet til dem, hver med 120-volt, men der er i modsatte fase. Spændingen fra begge ben til den neutrale linie er 120 volt, men på tværs af de to "hot" ben er 240 volt, som er dobbelt 120-volt strømforsyning. For at sikkert beskytte 240-volt apparater, skal en effektafbryder være tilsluttet hver af de 120-volt ben. "Dobbelt pole" circuit breakers er brugt i dette tilfælde, som består af to enkelt effektafbrydere hvis tur håndtag er fysisk bundet sammen. På den måde, hvis enten "hot" ben trækker for meget strøm, begge breakers vil rejse samtidigt, effektivt stop alle spænding på apparatet.

Afbryder Installation

Detaljerede anvisninger på hvordan du installerer en afbryder i en panel, i afsnittet yderligere ressourcer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com