Enkelt vs dobbelt badeværelse vandhaner

July 23

Boligejere behøver ikke nødvendigvis at installere to badeværelse vandhaner, bare fordi de vil passe. Der kan være fordele ved at have to vandhaner, men der er også andre faktorer at overveje, der kan tyde på en enkelt vandhane er et bedre valg.

Funktion

Dobbelt badeværelse vandhaner giver fordele i alle typer af familien indstillinger. Par får klar til arbejde om morgenen behøver ikke at vente med at børste deres tænder; to brødre kan vaske deres mudret hænder samtidigt. Den ekstra kapacitet kunne gavne enhver multiperson hjem.

Alternativer

De grundlæggende, dobbelt-hane alternativer er at installere to vandhaner i en vask, en dobbelt håndvask vask eller to adskilte helt vasken forsamlinger. Overveje størrelsen af badeværelset og badeværelset æstetisk du ønsker at opnå.

Sammenligning

Dobbelt hane anlæg har en klar fordel over enkelt vandhaner, men kun hvis mere end én person agter at være i badeværelset på samme tid. Nogen bor alene ville sandsynligvis har ikke brug for to badeværelse vandhaner. Så dobbelt vandhaner ikke har fordelen i enhver situation.

Overvejelser

Dobbelt vandhaner kan være en god idé, hvis badeværelset er stort nok. Dobbelt vandhaner deler den samme skål tage op minimum af plads, efterfulgt af en dobbelt håndvask vask. Nogle badeværelse layout kan kun giver mulighed for to individuelle vasken forsamlinger. Plads er ikke kun et spørgsmål om bekvemmelighed, men efterlader plads nok mellem den nye vasken og badeværelset døre er normalt reguleres af kommunale kode.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com