Enkle ideer til lejlighed dekoration

August 23

Enkle ideer til lejlighed dekoration

Bruge indretning at gøre din lejlighed føler sig "hjemme". Vælg elementer, tekstiler, farver og møbler til at afspejle din personlige stil og smag. Hvis din udlejer tillader det, dække sterile hvide vægge med en nuance af maling, der matcher din personlighed. Bruge billige puder, tæpper, stearinlys og vindue belægninger til at tilføje en pop af farve til din lejlighed, og dekorere med et tema til at skabe en sammenhængende look i et rum.

Spa-lignende badeværelse

Gøre dit badeværelse til en afslappende oase med beroligende farver og levende planter. Køb grøn og lavendel håndklæder og matchende bademåtter. Ryd væk clutter fra dine tællere, som vil have en instant beroligende virkning. Hvis du har begrænset badeværelse plads, rulle op dine håndklæder, binde hver med en elegant bånd, og gemme dem på hvid Flet reoler. Fastsat bambus og lavendel planter i terracotta krukker. Planterne vil give rummet en terapeutisk føler samtidig naturligt rense luften.

Vintage soveværelse indretning

For at tilføje et strejf af elegance til dit soveværelse, smide en vintage quilt over din seng. Kigge efter antikke lagner og pudebetræk med søde broderier detaljer, og dækker toppe af night-stands og dressers med vintage blonde doilies og tørklæder. Hænge fine blonder eller snørehul gardiner til at tillade briser i. Dekorere soveværelse vægge ved hængning elegant indrammet sort-hvide billeder af klassiske filmstjerner som Bette Davis, Jean Harlow og Katharine Hepburn.

Retro-stil køkken

Få mest ud af en lille lejlighed køkken ved at købe en retro-inspireret, farvestrålende Formica dinette sæt. Bruge en antik dug med blomster og frugt designs, og hænge vintage forklæder. Søger replications af 1950s køkken elementer, såsom en brødrister og blendere, og vise dem på køkkenbordet. Hænge rød, blå, grønne eller gule Zefyr-trykt gardiner minder om enklere gange.

Naturlige stue

Når dekorere din stue, kan du bruge naturen som din inspiration. Hvis du vil tilføje en pop af farve til rummet, vælge en sofa og kærlighed sæde set byder en utraditionel farve, såsom friske avocado grønt. Fylde glas vaser med friske eller silke blomster, og fastsat potteplanter til at bringe en smule af naturen indendørs. Vælg accent puder med abstrakt blomst eller fugl design på dem, og fastsat elegant hvidt porcelæn bird figurines. Som en øko-venlig touch, male vægge med en giftfri no - eller lav-VOC maling.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com