Enkle ideer til maleri Kids' værelser

March 8

Enkle ideer til maleri Kids' værelser

Bruge din kreativitet og lidt maling til at forvandle dit barns værelse til deres særlige haven. Denne omkostningseffektive måde at makeover værelse kan forbedre sit tema og skabe en livlig og stimulerende miljø for dit barn. Hun vil elske at gå til søvn og vågne op hver dag i hendes værelse.

Blomster

En simpel idé er at male blomster på væggene. Den nemmeste måde at gøre dette er med stencils. Male væggene en mint grøn eller pulver blå farve--både gøre en stor lærred til blomster. Når det er tørt, sted stencilerne på væggen og male blomsterne ved hjælp af lyse farver som pink og orange. Dette er et muntert udseende for en ung værelse.

Accent væg

En anden simpel måde at opdatere dit barns værelse er at male en farverig accent væg. Dette er let, fordi du ikke behøver at male hele rummet. Hvis væggene er en neutral farve, vil næsten enhver farve supplere dem. Vælg noget der matcher temaet eller en farve af sengetøj. Hvis væggene er allerede gul, for eksempel, kunne en passende accent væg være orange eller koral, som begge er varme farver.

Bogstaver

Bruge paint til at personliggøre dit barns værelse ved at male hans initialer eller navn på væggene. Dette kan gøres ved hjælp af stencils eller i hånden. Hvis du gøre det i hånden. tegne bogstaver ved hjælp af blyant først, så du kan linje dem og gøre størrelserne korrekt. Derefter udfyldes omhyggeligt med maling for at undgå en rodet look. Eller bruge store brev stencils for en mere stiliserede udseende. Du kan male alle bogstaverne samme farve eller bruge en anden farve for hvert bogstav.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com