Enkle ideer til syet vægtæpper

May 2

Enkle ideer til syet vægtæpper

At skabe din egen kunst til at hænge på væggen har ikke at gøre med maling og lærred. Overvej at bruge din symaskine til at skabe disse særlige stykker, du har brug for at fylde tomme pladser. Selv hvis din syning teknik er den mest grundlæggende, er det muligt at gøre en unik og sjov stykke i alle størrelser til alle rum.

Quilts

At skabe en quilt, der kan hænge på din væg er ikke en vanskelig projekt. Farverige stykker af stof sys sammen i enten en letflydende eller traditionelle mønster vil blive et omdrejningspunkt i dit værelse. Når du har fuldført den øverste mønstrede stykke, sandwich et stykke pladevat materiale mellem toppen og en fuld størrelse nederste stykke stof. Sy de tre stykker sammen. For at holde pladevat sted, overveje at tilføje en enkelt tråd, garn eller bånd sløjfe til forskellige dele af den færdige quilt. Ved at skubbe det ned og tilbage gennem quilt, kan du binde en bue, så det hviler på forsiden af dynen.

Free-Form syninger

Opretter en væg hængende ved hjælp af friforms syninger er en unik måde at give dit værelse en dekorativ touch. Ofte bruges i landskabet quiltning, bruge du simpelthen quiltning teknikker med et twist. I stedet for at sy en stiv og lige linje for at danne din quilt, du "gå med strømmen" og skabe mønstre og designs med ingen Indstil retning. PIN din top og bund materiale sammen med pladevat, og placere den på din symaskine. Lad den materielle arbejde for dig og skub stykke i enhver retning, du vælger.

Faux gobeliner

Gobelinerne oprettes normalt via needlepoint eller broderi. Opret din egen "faux" gobeliner med nogle enkle syning. Den vigtigste ingrediens er stoffet selv. Finde et stof, der byder på naturskønne design. Det kan være en moderne udgave af en viktoriansk-æra scene af mennesker og haver, eller en farverig staldgødning scene perfekt til et barns værelse. Når du har valgt dit materiale, sy en kant omkring hver side og derefter oprette en lomme i både toppen og bunden af stoffet. Begynde på bunden af dit stof og begynde at fremhæve forskellige dele af scenen med tråd ved hjælp af broderi teknikker. Backstitch vil give dig dejlig lige linjer, mens en satin sting vil tillade dig at udfylde områder kan du fremhæve. Overvej at tilføje perler, pailletter og krystaller tilføje gnistre til stykket. Indsæt en dowel stang ned i lommerne på toppen og bunden. Dette vil tillade dine gobelin til at hænge lige.

Noget gamle er nye igen

Tænk ud af boksen, når du opretter en væg hængende. Kombinere teknikker til at gøre noget unikt jeres. For eksempel, sy sammen nogle små stykker af stof, som hvis du gonna gøre en quilt. Pynte dem med stof maling og broderi sting. I stedet for at skabe en dyne eller et tæppe, bruge dette stof til at betrække rammen af en gammel spejl. Forsigtigt adskille spejl, reservere alle brikkerne, og skære stof efter dimensioner på hver side af rammen. Tillad en ekstra 2 inches hvis det er muligt. Lim skum til rammen. Hæft stof til bagsiden af rammen, start i midten, og trækker stoffet henslængt, mens du arbejder. Fold hver hjørne stramt, som om du indpakningen en gave og korte det ned. Saml spejlet og hænge på din væg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com