Enkle instruktioner for Crown Molding

December 29

Enkle instruktioner for Crown Molding

Crown molding er en arkitektonisk trim, der passer mellem en væg og loft til at forbedre et værelse design og dekoration. Crown molding skjuler ujævn loft til væg sømme, så det er nyttigt at forbedre finish af et værelse. Crown molding fås i forskellige materialer såsom MDF, træ og Styrofoam. Der er en række forskellige bredder og stilarter at vælge imellem, herunder letvægts typer, der er selvklæbende. Installere kroneformen er opnåelige med enkle instruktioner til følge at hjælpe guide dig gennem den grundlæggende procedure.

Instruktioner

•Brug målebåndet og foranstaltning langs loftet sømme rundt i lokalet til at finde ud af hvor meget crown molding du skal installere. Tilføje 10 procent til den samlede måling for at tage højde for affald molding når savning hjørne leddene. Ren væg og loft områder med en fugtig klud belagt med en opløsning af mild rengøringsmiddel og vand. Tillad installation områder tørre fuldstændigt.

•Anvend en kridtstreg og mark placeringen af crown molding base kant på hver væg. Anvende polyuretan lim på bagsiden af crown molding langs dens væg og loft kanter. Præsentere længde på væggen og den nederste kant i linje med kridtstreg. Tryk støbning på væggen og loftet og fjerne eventuelle lim, der presser ud med en klud fugtig med mineralske spiritus.

•Miter inde hjørne led ved hjælp af en gering sav sæt i en vinkel på 45 grader. Placer længden af crown molding dekorative side op og op og ned, således at loftet kant i bunden af saven. Så rent gennem støbning og Gentag ved hjælp af en modstridende 45-graders vinkel til at fuldføre indvendigt hjørne.

•Applicer selvklæbende langs de udsatte gering kanter og langs den øvre og nedre kanter og Fastgør til væggen. Fjern eventuelle lim, der presser ud fra hjørnesammenføjninger på forsiden af crown molding ved hjælp af din mineral ånd klud. Anvende lim til udgangen leddene i alle længder af molding saa hver længde tillægger næste og holder fast sammen.

•Miter hjørner ved at sikre loft kant er længere kanten og så på en 45-graders modstående vinkler. Vedhæfte crown molding hjørner ved hjælp af den samme klæbende procedure som før, Luk fælles stramt og tørre væk overskydende lim. Tillad limen tørre i mindst to til tre timer før du tilføjer en overfladefinish til crown molding.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com