Enkle måder at dræbe termitter

August 3

Termitter er et meget socialt avanceret insekt, som deler deres arbejdskraft blandt køn linjer, tage sig af deres unge og producere kolonier, der udnytter en Self-Organized systemet aktivitetsområder. De lever af døde plante materiale som træ, papir, samt klud. Ifølge den nationale Pest Management Association hærge termitter boliger i USA til at koste 2,5 milliarder dollars årligt.

Forebyggelse er nøglen

Forebyggelse er den nemmeste metode til at undgå et angreb af termitter. Simpelthen omarrangere et par ting omkring dit hus kan hjælpe. Termitter få inde i boligen via træ til træ kontakt eller træ-til-jord kontakt. Derfor er det nødvendigt, at du fjerner alle træ fra ydersiden af dit hus. Du skal rydde op nogen stykker af omstrejfende tømmer, bunker af brænde, og træk væk træstubbe og faldne eller rådnende træer. Det anbefales også, at du har mindst seks inches af fundament mellem dit hjem og i marken. Generelt, termitter vil ikke stige langt for at nå deres fødekilde.

Dræbe termitter dig selv

En af de ældste og nemmeste gør det selv-måder at dræbe termitter er med brugen af borsyre. Borsyre er billig og kan normalt købes i sin hvide pulverform på dit lokale apotek eller hardware butik. Hvis du allerede kender du har en infestation eller har opdaget en termite koloni i nærheden af dit hjem er der en metode til at slippe dem. Find nogle træ stakes, mix af borsyre med vand og derefter behandle stakes med blandingen. Begrave indsatserne omkring dit hus eller i nærheden af kolonien. Sørg for at bruge mange af disse "agn stationer," som en enkelt koloni kan indeholde op til en million termitter. Tjek stationer ofte og løbende tilføje flere borsyre behandlet træ.

Tid til en professionel

Hvis du har mistanke om, at dit hjem er blevet angrebet af termitter anbefales det, at du kontakter en professionel for at inspicere infrastruktur af huset samt at anvende de nødvendige kemikalier til at dræbe termitter. Der er generelt to behandlinger, som en exterminator kan bruge til at slippe dit hus af termitter: væske og agn behandlinger.Flydende behandlinger er intet mere end en flydende pesticid. Pesticider er den hurtigste, billigste og ældste metode til aflivning termitter, men de kan sive ind i vandforsyningen. Mange af de ældre former er endda betragtes som miljømæssigt usikre. Agn behandlinger er en nyere metode til aflivning termitter, men er ikke så hurtigt virkende som pesticider. Baiting bygger mere på den langsomme destruktion af hele termite befolkning som den forgiftede agn er bragt tilbage til kolonien. Agn behandling kræver også hyppig overvågning af en professionel.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com