Entreprisekontrakter: Enkelt Prime vs multipel

May 13

Entreprisekontrakter: Enkelt Prime vs multipel

En enkelt prime kontrakt er ofte lettere at administrere på grund af sin centralisering af ansvar, og i forhold til en entreprenør. For flere førsteklasses kontrakter, kunden opdeler et projekt i portioner og derefter træder i en separat kontrakt for hver del af byggeri.

Enkelt Prime kontrakter

Med enkelt kontrakter, er design planer først udarbejdet en design professionel. Kunden vælger derefter en enkelt entreprenør til at udføre arbejdet, som regel efter en udbudsproces baseret på design planer.

Flere førsteklasses kontrakter

Flere førsteklasses kontrakter bruges til trinvis konstruktion. Med andre ord kontrakter sekventielt for hver del af byggeri job. Eksempelvis ville bygning struktur være tilslag for grundlaget for en bygning er blevet færdig. Disse kontrakter kræver mere omhyggelig koordinering og nøje overvågning da mange entreprenører kan inddrages i projektet, og ingen specifikke entreprenør er ansvarlig for jobbet som helhed.

Overvejelser

Flere førsteklasses kontrakt situationer kan kræve arbejde for mange entreprenører, der kan omfatte VVS, HVAC, elektriske, og byggeri fagfolk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com