EPA regler for køling

October 7

Siden sin grundlæggelse i 1970, Environmental Protection Agency, eller EPA, har fået til opgave at beskytte miljøet ved at håndhæve regler. Disse bestemmelser berører mange hverdagsting. På grund af de høje mængder af kemikalier, der anvendes, har specialiserede forordninger været lavet af EPA at overvåge husholdningernes køle.

Kølemiddel

Fordi køleskabe bygget ved hjælp af chlorfluorcarboner (CFC) har vist sig at skade miljøet, angiver EPA regler, at alle nye køleskabe ikke må bruge dette stof som et kølemiddel. EPA angiver, at køleskabe skal i stedet bruge hydrofluorcarbon (HFC) eller andre ikke-skadelige gasser.

Denne forordning trådte i kraft i 1995. Køleskabe bygget før dette tidspunkt er lovlige til brug. Men de skal bortskaffes korrekt hvis de beskadiges.

Forbrug

EPA har også regler for energiforbrug af alle nye køleskabe. Disse forordninger, at hver ny køleskab skal være mindst 20 procent mere effektiv end sammenlignelige modeller bygget før 1995. Enhver køleskab, der overstiger disse minimumskvalifikationer er tildelt Energy Star-mærket. Dette angiver, at et køleskab er ekstremt energieffektive, sparer forbrugeren både magt og penge.

Komponenter

Ud over kølemiddel kemikalier indeholder moderne køleskabe også potentielt farlige komponenter såsom bly, kviksølv og olie. EPA regler give mandat til at alle farlige materialer og komponenter skal fjernes sikkert inden bortskaffelse. Enhver tid, at disse komponenter er udskiftet i løbet af en reparation, skal de gamle komponenter bortskaffes korrekt af en certificeret professionel.

Bortskaffelse

På grund af kemikalier og materialer, der anvendes inden for køleskabe, mandater EPA, disse apparater skal bortskaffes på forsvarlig vis. Køleskabe kan ikke simpelthen dumpet ind i en losseplads, men skal fjernes for at fjerne de skadelige stoffer. Disse kemikalier skal genbruges, når det er muligt.

Mange Fællesskaber og bortskaffelse af affald virksomheder har tilladelse til at yde denne afhændelse service. I områder hvor specialiserede bortskaffelse tjenester ikke er tilgængelige, er en certificeret tekniker forpligtet til at fjerne den kemiske kølemiddel inden bortskaffelse er tilladt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com