Er 8mm eller 10mm hærdet glas bedre?

December 4

8mm er godt For små vinduer

Hærdet eller hærdet glas er varmebehandlet så at det er stærkere og mere modstandsdygtig end ubehandlet glas. Glas, der er 8mm tyk vejer 20kg pr kvadratmeter, og er fuldt ud tilstrækkeligt til brug i termoruder, bruseskærme og almindelige husholdningsbrug. Hvis det er brudt, vil det splintres i små stykker i stedet for farlige skårene. Dets lysere vejer betyder det er nemmere at installere og håndtere. Glasværker Pilkington anbefaler, at 8mm glas ikke bør anvendes i ruder, der overstiger 1100mm kvadrat.

Større ruder skal tykkere glas

10mm hærdet glas er tykkere, større og stadig så stærk. Denne tykkelse glas vejer omkring 25kg pr kvadratmeter. Hærdet glas, der er 10mm tyk kan anvendes i ruder til 2250mm kvadrat. Større ruder giver mere naturligt lys ind i området.

Bundlinjen

Med hærdet glas omkring fem gange stærkere end ubehandlet glas er hærdet eller varmebehandlet splintfrit glas den eneste fornuftige mulighed. Det er kun nødvendigt at overveje fordelene ved 8mm versus 10mm hærdet glas, kun når en rude af glas kommer tæt på overstiger den anbefalede størrelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com