Er agern dårligt for mit græs?

October 20

Er agern dårligt for mit græs?

Agern er ikke dårligt for græsplæner og græs græs. De også er ikke særlig god. Efterladt på stedet for en lang periode, et agern vil normalt skygge-out græsset vokser direkte under det forlader en skaldet plet - de værste skade agern forårsage direkte. Det er fint at forlade agern på plads, da de fleste husejere vil i sidste ende male dem med plæneklipperen. Men du kan også fjerne dem og sætte dem til god brug andre steder.

Forlade

Et par nøgne pletter på græsplænen normalt ikke et problem. Hundreder og atter hundreder af dem bliver grimme, dog, og tilbyde ukrudt en åbning. Mere irriterende for mange boligejere er egern og jordegern agern inviterer. Hvis de cache selv nogle af deres agern i græsplænen, græsplænen huller bliver meget større, og kan fortsætte i flere år, som egern vender tilbage til at grave og lede efter den mad de gemt et sted i dit græs. Rutinemæssig slåning vil hakke oppe det meste af din agern--til sidst. Klippe ned eller trække i hånden alle agern, at spire i bittesmå oaks.

Fjern

Mange husejere beslutter at fjerne agern fra deres græsplæner, af forskellige årsager, herunder den simple kendsgerning, at græsplæner få klumpet og hårdt at gå på, når græsset skjuler utallige agern. Raking er den hævdvundne løsning. Støvsug dem hvis du har en sofistikeret plæneklipper. Du kan også leje en flittig nabolag kid at samle dem op. Butik agern i garagen eller andre køligt tørt sted og sæt dem ud i hele vinteren at fodre vilde dyr.

Kompost

Returnere agern næringsstoffer til jorden ved kompostering eller bioklip dem. Fordi agern er hårde afskallede, smadre dem først for at øge nedbrydning. Nogle mennesker indsamle agern i en jute taske, kaste den bundne taske på indkørslen og derefter køre frem og tilbage over posen før du tilføjer agern kød og skaller til deres regelmæssige "hot" kompostbunke. En anden mulighed er begyndt en separat "langsomme kompost" bin eller bunke for agern, sammen med mosser, skaller, kviste og tykke, skinnende blade. Eller bruge smadret agern som "bunden barkflis" omkring oaks og andre træer, tilføje pine strå eller et andet mere attraktivt barkflis på toppen.

Vokse

Du kan også vokse nye egetræer som en familie, klasseværelset, 4-H, spejderbevægelsen eller service club projekt, især hvis de er indfødte oaks, der kan bruges i habitat restaurering og økosystem rehabiliteringsprojekter. Voksende og planlægning indfødte træer understøtter arternes mangfoldighed, giver mad og husly for dyrelivet og forbedrer miljøet. Egetræer også give erosionskontrol og tømmer, og tage og bruge kuldioxid for at skabe ilt.

Cook

Lige så pædagogisk madlavning og spise agern, eftersom der er en kost korte i mange kulturer, en rig kilde af komplekse kulhydrater og fedtstoffer tilbyder nogle gode kvalitet protein. Agern indeholder bitre tanniner, så du bliver nødt til at sive ned dem ud af agern "kød" ved at dreje det i en flourlike måltid. Dette måltid er velsmagende, når blandet med andre mel til pandekager, brød og næsten alle retter, der kalder for majsmel eller masa. Nogle prøve opskrifter er inkluderet i en moder jord nyheder artikel (Se ressourcer).


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com