Er ahorn blade godt for kompost?

March 7

Er ahorn blade godt for kompost?

Amerikansk ahorn træ (Platanus occidentalis), en øjeblikkeligt genkendelig træ i det amerikanske landskab, vokser hurtigt og når højt med en bred krone fuld af blade. Tilføjes en kompostbunke, give bladene værdifulde mineraler og næringsstoffer, at andre planter skal vokse.

Den rette blanding

Sycamore blade er normalt indsamlet om efteråret, efter at de er faldet fra træerne. Som tørrede blade, de er stærkt carbon baseret og skal afbalanceres med en betydelig mængde af nitrogen. God bulk kvælstof kilder omfatter brugte kaffegrums – tilgængelig gratis fra mange kaffebarer – og lucerne terninger bruges til at fodre kaniner. Blande flere pounds af kaffegrums eller kuber til tre eller fire skæpper fugtede sycamore blade vil nemt oprette en hot bunke.

Makulering

Ahorn blad attributter arbejde mod let kompostering. De store blade er robust med stor cellulose og lignin, og de kaster vand nemt. Dette gør det sværere at korrekt dæmpe dem til den korrekte fugtighed for kompostering. Makulering dem løser en stor del af problemet. Efter neddeling, må ikke pakke resterne sammen for stramt eller ellers frisk ilt bliver utilgængelig.

Færdige produkt

Når bladene bliver mørk og pulverformige, er en svamp begyndt at nedbrydes bladene. Tillad bladene tid nok til at fuldføre processen og inden for et par måneder, sycamore blade vil blive omdannet til dyb brun, rich-duftende kompost.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com