Er alle Hjem Furnace termoelementer det samme?

September 7

Er alle Hjem Furnace termoelementer det samme?

Termølement ovn er ansvarlig for måling af temperaturen i ovnen. Alle termoelementer består af to metal ledninger, som er benævnt "thermoelements." Disse thermoelements kommer sammen i den ene ende til at danne en krydset-- eller par-- og er knyttet til en måling af spænding instrument. Der er et par forskellige termoelementer inden for hver ovn. Hver type kan gøres fra forskellige materialer, så alle termoelementer ikke er det samme.

Ovnen termoelement (TC)

"TC" refererer til termoelement inden for ovnkammer, der er ansvarlig for måling af både den ovn varm zone og temperaturen i ovnens indvendige atmosfære. Denne termoelement er typisk lavet af platin eller platinum-rhodium.

High-Limit termoelement

High-limit termoelement, også benævnt over temperatur termoelement, arbejder sammen med ovn termoelement. High-limit termoelement vil forårsage ovnen til at lukke ned, hvis det overstiger den temperatur forudindstillet på over temp controller. Disse termoelementer er typisk lavet af en kappe materiale såsom platin og rhodium.

Indlæse termoelement

Belastning termoelementer er forbundet med dele af ovnen, der undergår lodning. Disse termoelementer er ofte fremstillet af chromel-alumel, nicrosil eller nisil og kan modstå temperaturer mellem 700 til 2.300 grader Fahrenheit.

Termoelement materialer

Termoelementer er kategoriseret efter typen. Type E termoelementer er lavet af materialer som chromel, constantan, cupron og Tofel og kan modstå temperaturer mellem 32 og 1600 grader Fahrenheit. Type J termoelementer består af jern, constantan eller cupron og kan modstå temperaturer mellem 480 og 1.400 grader. Type K termoelementer er dannet af materialer som chromel, Tofel, alumel og NiAl og er designet til at beskæftige sig med temperaturer mellem 700 og 2.300 grader. Type N termoelementer er designet til at arbejde inden for de samme temperaturintervaller som type K, men er ofte lavet af nicrosil og nisil.

Flere termoelement materialer

Der er også termoelement typer R, S, T, WR, W3 og WJ der er fremstillet af materialer såsom platin, kobber, tungsten og rhodium, og ofte bruges i kommercielle indstillinger men kan findes i hjem ovne. Typer R og S termoelementer er designet til temperaturer mellem 1.800 til 2.700 grader og er fremstillet af en blanding af platin, rhodium eller ren platin. Type T termoelementer er designet til at modstå temperaturer mellem negative 300 grader op til 500, og er lavet af enten kobber, constantan eller cupron. Type WR, W3 og WJ er sammensat af hvor som helst fra 3 til 26 pct. wolfram og rhenium, og er designet til at modstå temperaturer mellem 1.800 til 4,000 F.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com