Er alle monteringssæt det samme for en over-Range mikroovn?

January 3

Er alle monteringssæt det samme for en over-Range mikroovn?

Over området mikrobølger omfatter et monteringssæt, når de købes. De er også tilgængelig som et særskilt tilbehør køb, hvis du mister, skade eller ellers ikke har et monteringssæt. Typen af monteringssæt, der virker for en mikrobølgeovn kan ikke arbejde for en anden. Og kits kræver ikke kun en bageste mount, men de omfatter også dele til at forbinde mikrobølgeovnen til kabinettet.

Monteringssæt

Alle monteringssæt er ikke det samme. De er specielt designet af fabrikanten til modellen. Pakkerne skal variere i deres konfiguration til korrekt rumme hængende mikrobølgeovnen sikkert. Hvert kit kan variere i netop hvor det sluttes til apparatet, og hvor mange skruer eller bolte er forpligtet til at støtte mikrobølgeovn installation.

Bag Mount

En del af monteringssættet er den bageste monteringsplade. En skabelon er undertiden forudsat for at dirigere dig til, hvordan man positionere monteringspladen. Undertiden fungerer pladen som skabelonen. Når monteringspladen er skabelonen, kan producenten direkte du placere pladen på væggen, så det er på linje med bunden af kabinettet. Markere huller til skruer eller bolte på væggen. Skabelonen bør også omfatte disposition til hvor man kan skære ind i væggen for uden for udstødningen.

Kabinet Mount

Monteringssættet omfatter en skabelon for den under kabinet installation. De fleste over området mikrobølger har top støtte skruer. Et hul er boret nedenunder kabinet til at passe gennem ledningen. En anden udskæring er nødvendig for at give plads nok til den udstødning adapter til at passe gennem, hvis du udluftning mikrobølgeovn på ydersiden.

Advarsler og Tips

De fleste over området mikrobølger kan være monteret over en ø; den korrekt installation, til at bære vægten af mikrobølgeovnen, skal omfatte et kabinet og montering på væg. Sikre mindst én af skruerne på de bageste mounts til en stud. Hvis de fleste af hullerne ikke line op med en stud, i stedet bruge en toggle bolt ordentligt støtter vægten af mikrobølgeovnen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com