Er badekar væg omgiver svært at installere?

September 4

En ny badekar væg surround kan opdatere udseendet af hele badeværelset. Surround ikke kun tjener det praktiske formål at forhindre vandskader på badeværelset vægge, men kan også tjene en dekorativ funktion. Installationen er typisk ikke vanskelig, men nogle faktorer kan gøre projektet temmelig udfordrende.

Instruktioner

•Fjern den gamle badekar omgiver materialer. Dette kan være flise eller en tidligere surround. I begge tilfælde vil denne proces sandsynligvis bryde wallboard bag materialerne. Erstatte wallboard med en grøn board eller andre fugt-tolerant materiale før du fortsætter med surround-projektet. Brug 1 1/2-inch drywall skruer til at fastgøre det grønne bord til studs placere skruerne hver otte inches. Fjernelse og udskiftning af wallboard kan være den vanskeligste del af projektet.

•Test-fit surround stykker til væggen. Dette vil afgøre, om brikkerne passer sammen mens montering i karret. Dette vil også afgøre, om brusebad ventil og tud passe de precut huller i surround. Nonstandard armaturet placering kan kræve flytte VVS, hvilket øger vanskeligheden ved projektet.

•Spread perler af byggeri lim på ryggen af panelerne. Placer perlerne omkring otte inches fra hinanden omkring det hele stykke af surround. Tryk på surround stykker på væggen i badeværelset. Holde brikkerne på plads i 30 sekunder til et minut.

•Seal alle sømmene af surround med silikone caulk. Geninstallere VVS-installationer, ved hjælp af passende størrelse skruenøgler, og Anvend caulk rundt i bunden af hver.

Tips & advarsler

  • Ene endestykke af badekar surround er forud skårne for at rumme standard badekar kontrolventil og tud. Dette er en af de let dele af installationen, hvis dit badekar kontrolventil og tud er i standard position. Hvis ikke, du kan være nødvendigt at erhverve en anden fuld surround ark og skære åbninger. Dette øger vanskeligheden ved projektet. En anden overvejelse er betingelsen for den ventil og tud. Stærkt korroderede ventiler og tude er vanskelige at fjerne, et nødvendigt trin i installationen, hvilket gør projektet mere vanskeligt.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com