Er Bamboo bedre end hårdttræ?

February 25

Er Bamboo bedre end hårdttræ?

Bambusparketgulve er et attraktivt, jorden-bevidste alternativ til hårdttræ gulvbelægning. Nogle bambus gulvbelægning producenter, ifølge en forbrugerrapporter februar 2011 rapport, har skiftet til strand bambus, der skaber sværere gulvbelægning end strip bambus. Det er vanskeligt at vurdere, om bambus er bedre end løvtræ på grund af en række faktorer.

Holdbarhed

Bambusparketgulve er kendt for sin holdbarhed, som ligner hårdttræ gulvbelægning. I bambus planter er dele af bambus skyde ekstremt hårdt, hvilket gør disse væv, egnet, og meget holdbart, for gulvbelægning formål. For eksempel, ifølge New York Times 2008 Home & Garden artiklen er "Er bambus gulv en god idé eller bare et modefænomen?" bambus meget tættere end eg. Designer Stephen Appolloni i Albuquerque, New Mexico, sagde i artiklen, at "bambus gør for en stærkere gulv, der ikke warp så meget."

Bæredygtighed

Bambus har en masse grønne potentiale, fordi det er vokser så hurtigt---det er en af de hurtigst voksende planter. Planter kan høstes hurtigt, og hvis høstet korrekt, stilken og rødder kan vokse igen i den samme Loco. Bambus ender som en "grøn" valg over hårdttræ i kataloger og websteder fordi ved hjælp af bambus betyder ikke skære ned skove. Fordi bambus er en græs, kan bambus-producenter se frem til anlægget igen vokser i stedet at plante en hel ny afgrøde.

Installaton

Ifølge en University of Tennessee skov produkter udvidelse artikel på gulv er det "nemmere at gøre Gulvbelægning fra træer end fra bambus." Fordi bambus stilke og stængler, er hule, fabrikanter konstruere gulvet fra limet sammen skåret bambus lag, en omstændelig procedure. Hårdttræ gulvbelægning, på den anden side består af solid træstykker savede direkte fra træerne. Mindre forarbejdning og materialer er nødvendige for at skære og installere. Også, det hårde øverste lag af bambus er tynd og kan ikke slibes som hårdttræ.

Men ifølge en 2006 mor Earth News, en jord-samvittighed on-line magasin, bambusparketgulve er installeret præcis ligesom hårdttræ gulvbelægning. Producenter negle solidt bambus strimler på krydsfiner eller lim dem til beton. Manipuleret bambus--enten skæres i flade, vandrette strimler eller tynde lodrette lag--kan blive naglet, limet eller flød--placeret over en eksisterende gulv materialer, såsom linoleum.

Æstetik

Bambus kommer i to farver, enten en naturlig lys gul eller karamel, et resultat af dampende bambus før behandling. Bambus er også mindre "knuder" end hårdttræ gulvbelægning fordi den har færre forgreninger og hvirvler. Installationen er også vigtig for tiltrækningskraft--vandret eller lodret bambus skaber en mønstrede, rytmisk look.

Generelle kvalitet

Solid, eller alle naturlige, bambus og manipuleret bambus har forskellige kvaliteter, afhængigt af producenten. Hvis bambusparketgulve sælger for mindre end $5 per kvadratfod, er det sandsynligt, at kvaliteten vil være lav. Mange butikker, som i 2011, tilbyder prøver at kunder til at prøve i deres hjem først. Prøven skal føle sig fast, uden nogen rifter eller ulige rum og en glat finish. Bambus er generelt sværere end nogle traditionelle løvtræ, såsom rød eg. En fælles finish for bambus, aluminiumoxid, skaber også ekstra styrke. Producenter tilbyder ofte garantier, som sikrer kunderne mod byggeri fejl og slid.

Pris

Solid bambus er den mest holdbare bambusparketgulve type, fremstillet af de sværeste dele af bambus stilk. Solid bambus er også den mest dyre, koster $9 til 12 dollar per kvadratfod i 2011. Bambus starter så lavt som $1,99 til $4,99 per kvadratfod, men priserne varierer med hensyn til varigheden af garantien eller garanti og den finish kvalitet. I gennemsnit er bambusparketgulve billigere end løvtræ. Valnød eller pine gulve, i gennemsnit, går for $10 per kvadratfod og op.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com