Er Cedar sidespor bedre end Redwood sidespor?

September 8

Er Cedar sidespor bedre end Redwood sidespor?

Cedertræ og redwood kan både bruges som massivt træ eller ryste sidespor. Massivt træ eller tømmer, sidespor er installeret i lange planker, mens ryste - også kendt som rullesten--sidespor du installere meget som tag helvedesild, bortset fra at siden af et hus. Redwood og cedar sidespor ligner på mange måder, men har vigtige forskelle, som du bør overveje før du installerer.

Fælles karakteristika

Både redwood og cedertræ er insekt - og rot-resistente woods. De er ikke sårbare til at rådne, mug, mug eller skader fra træ-spiser insekter som termitter. De har tendens til at vare længere og være mere holdbare end sidespor fremstillet, bløde træsorter som Gran eller fyrretræ. På grund af deres insekt - og vejrbestandighed, kan begge vejret naturligt uden at anvende finish eller pletter, der reducerer vedligeholdelseskrav frem for andre typer af træ sidespor. Boligejere kan bevare træets oprindelige naturlige farve ved at anvende en halvgennemsigtig, olie-baseret træ plet hver tre eller fire år.

Kernetræ vs afgrenet

Mens træ sidespor kan sidste 75 år eller mere, afhænger dette i høj grad korrekt vedligeholdelse og kvalitet af produktet. Kvalitet redwood og cedar sidespor er helt kernetræ. Kernetræ er fundet i den indre stammen af træet og er, hvor flertallet af kviksølvforbindelser insekt - og rot-resistente er fundet. Redwood og cedar afgrenet sælges som sidespor og andre tømmer produkter er fundet på de ydre lag af stammen og har ikke så mange af disse forbindelser. Derfor, afgrenet er ikke så modstandsdygtig over for disse potentielle problemer og afgrenet sidespor kan ikke sammenlignes med kernetræ sidespor. Ligeledes, afgrenet produkter skal være dækket med en pletten og vandafvisende konserveringsmiddel at forhindre rådner. Når du installerer redwood eller cedar sidespor, være sikker på, du ved, hvilken type af træ du har.

Omkostninger

Redwood er den dyreste form for træ, der anvendes til udendørs projekter. Den vokser kun i en smal kyststribe på vestkysten, så den længere væk du får fra at området, jo højere pris går. Det kan være så meget som fire gange prisen på trykimprægneret tømmer. Western red cedar, den mest almindelige vejr og insekt-resistente cedar anvendes til udendørs bygning, har et bredere vækstområde og er i gennemsnit omkring halvdelen af udgifterne til redwood og kun to gange prisen på trykimprægneret tømmer.

Miljøhensyn

Den højeste kvalitet, mest insekt - og rot-resistente redwood kommer fra gamle vækst træer. Mens en forbavsende holdbare, vejrbestandigt tømmer kommer det til en pris. Kun 5 procent af originale gamle vækst redwoods er stadig på planeten. Resten er allerede blevet logget--herunder nogle af de højeste træer nogensinde er registreret. Anden - og tredjegenerations redwoods er et levedygtigt alternativ, men de er ikke af samme kvalitet. Cedertræer er mere udbredte og mindre truede mens deler mange af de samme gavnlige egenskaber. Desuden, har cedar rystes, facet eller lap sidespor fremstillet af bæredygtigt fældet træer den mindste samlede miljøpåvirkning i forhold til alle andre populære sidespor valg.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com