Er Daybed madrasser det samme som Twin madrasser?

September 19

Er Daybed madrasser det samme som Twin madrasser?

Daybeds er lille størrelse sengerammer, der leverer en eller to sovende overflader, afhængigt af design, og er lavet til brug i løbet af dagen som opholdsområde svarende til en sofa. De er ideelle til brug i små rum hvor pladsen er begrænset. Som standard senge, er dæmpning på en sovesofa fastsat af en madras.

Drømmeseng egenskaber

Selvom daybed typografier variere lidt, har sengene typisk to ende bestyrelser, svarende til bestyrelsens hovedgærde og mund på en standard seng, samt en backboard, hvilket skaber en sofa-lignende udseende. Side og bagsiden af en daybed er ikke altid solid selv og kan udformes med metal eller wire.

Madras størrelse

Som udformningen af en daybed, kan daybed madras størrelse også variere lidt. De fleste daybeds gøre, dog bruge den samme størrelse madras som en twin seng, gør at finde plader, der passer madrassen let. Når daybed madrasser ikke er twin størrelse, er de ofte bare lidt mindre, så twin lagner og tæpper vil stadig generelt arbejde for sengen.

To senge

Nogle daybeds tilbyder mere end et soveområde. Med disse daybeds, den vigtigste del af sengen er synlige på alle tidspunkter og bruges som opholdsområde, mens det andet sovende område er en trille seng, der skjuler under den største seng og kan være trukket ud når som helst. For at holde det lavere seng helt skjult, kan en trille seng madras være en tomme eller to mindre end den øverste seng på nogle daybeds.

Andre funktioner

Daybeds, der ikke har en trille seng kan have andre funktioner i stedet for den ekstra seng under området vigtigste sengetøj. Selv daybeds, der har trundles kan selv have ekstra indbyggede funktioner, såsom skuffer eller bogreoler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com