Er de fleste manipuleret hårdttræ gulve det samme?

May 26

Er de fleste manipuleret hårdttræ gulve det samme?

Trægulve er den historiske standard i klassiske trægulve, men i dagens verden, gulvbelægning, de har nogle konkurrence. Manipuleret hårdttræ gulve tilbyder udseendet af hårdttræ uden den høje pris. Manipuleret hårdttræ produkters kvalitet varierer fra producent til producent, men de er alle ens i nogle aspekter.

Egenskaber

Manipuleret hårdttræ gulve består af flere core lag af træ fiber "bunker." Virksomheder i toldzoner under højt tryk, giver bunker en stærk base for det dekorative øverste lag. Slidlaget er en tynd plade af faktiske hårdttræ. Derfor, hvis du vælger en hårdttræ arter, som f.eks brasiliansk kirsebær, australske cypress eller mahogni, vil dit gulv have samme udseende som om du har installeret solid hårdttræ af samme art.

Kvaliteter

Ligesom massivt træ kommer manipuleret hårdttræ i forskellige kvaliteter, og jo højere kvalitet, desto større omkostninger, i de fleste tilfælde. "Traditionelle Grade," er den billigste og træ Slidlaget kan indeholde farvevariationer og mange knob. "Eksklusive Grade" tilbyder mild farvevariation, og et par små knaster. Den højeste kvalitet af manipuleret hårdttræ gulvbelægning, "Vælg og bedre," giver den ensartede farve og korn mønster.

Installation

Manipuleret gulve er flydende gulve. Det betyder, at du ikke vil bruge søm eller skruer for at holde gulv planker på plads. I stedet har hver planke en dyb tunge og groove forsamling system, der tillader installationsprogrammet til snap og tryk planker sammen for at danne en solid look.

Særlige underlag, en fleksibelt tynde lag af polyvinyl, kommer i store ruller til hæftning til undergulvet. Skiftevis, nogle manipuleret gulvbelægning mærker kommer med underlag fastgjort til bunden af planker til nem installation.

En chop så, et målebånd og gummi eller plast trykke blokke er nødvendige for installationen. Et godt sæt af polstrede knæbeskyttere kommer handy, så godt.

Shopping Tips

Siden manipuleret hårdttræ mærker kan ligne hinanden, for et fingerpeg om kvaliteten, Læs producentens garanti for at afgøre, hvem står bag deres produkt.

Kigge efter evne til omlakering gulvet en gang eller to gange. Da toppen af plankerne er ægte træ, reklamere nogle producenter evnen til at sand fra overfladen og anvende en ny finish. Evnen til at sand ned manipuleret træ angiver, at lag af hårdttræ er væsentlig. På mærker, der angiver "ingen slibning", kan hårdttræ lag blive meget tynd og af billigere kvalitet.

Manipuleret hårdttræ og laminatgulve er ikke det samme, selv om de kan sidde side om side udstillet gulve, og de ligner det utrænede øje. Laminat gulve er mindre udgift, og i stedet for en øverste lag af hårdttræ, den er udstyret med en tyk fotografisk papir belægning. Ved nøje eftersyn, kan du bemærke, at overfladen har ingen ægte træ korn tekstur.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com