Er de fleste tørretumblere 220?

April 27

Er de fleste tørretumblere 220?

Hvis du installerer tørretumblere eller arbejde med hvidevarer ved du, at din tørretumbler er en højere spænding end en lampe eller andet elektronisk udstyr køre fra en typisk outlet. Hvis du ikke har nogen erfaring med apparater, ved du i det mindste, at din stikkontakt i dit bryggers er forskellig fra de andre forretninger. Dette er fordi tørretumbleren kører på en højere spænding.

Tørretumblere er 220 volt

De fleste tørretumblere er 220 volt apparater, hvilket betyder, at de kører på en Stærkstrøm på 220 volt. Derimod din hjem afsætningsmuligheder er 110 volt, en lavere effekt. Dette er ideel til lamper, brødristere og dit tv, fordi de ikke bruger så meget strøm. For tørretumbleren, dog 110 volt ikke nok. De har brug at skabe varme, køre en stor fan og drive tørretumbler træk ved enheden. Alt dette kræver mere strøm.

Salgssteder

Hvis du bemærker, at outlet i nærheden af tørretumbleren er større og formet anderledes end andre, har du sandsynligvis spekulerede derfor. Grunden er at tillade en stor ledning til sættes i en stikkontakt, en konstrueret til 220 volt tilslutning. Det forhindrer også andre mindre apparater fra at blive sat i dette outlet. Dette outlet er standard i form og størrelse, så enhver 220 volt tørretumbler stik lige i. Boligejeren behøver ikke at ændre forretninger, hvis de ændrer tørretumblere.

Magt Ratings

Bedømmelse af magt på din tørretumbler er skrevet i en formular som denne 220/240 volt. Det betyder, at det er designet til at køre på magt i det pågældende interval. De fleste tørretumblere omtales som kører på denne type af magt, da det er standard for tørretumblere i USA. Du vil ikke finde nogen tørretumbler kører på lavere spænding, fordi de kræver for meget strøm. Du kan finde tørretumblere kan håndtere højere spændinger, men de stadig bruge samme rangerede ledningen og stik som 220/240 tørretumbleren. Dette er at gøre installationen lettere og gøre maskinen kompatibel med eksisterende stik.

Europæiske tørretumblere

Europæiske tørretumblere, og alle andre apparater, herunder lille tv, køre på 220 volt, da europæerne bruger en 220 volt power system. Det betyder nogen rejser til Europa skal købe en adapter til at konvertere den indgående strøm til 110 Volt bruge amerikanske apparater i dette land. Desuden, du har brug for en adapter til at tilslutte ledningen i stikkontakten i europæisk stil. Dette betyder, at tørretumblere i Europa er normeret til 220 volt. Men eftersom den europæiske elsystem er forskellige, tørretumblere i Europa kræver forskellige typer af ledninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com