Er der bruser baser mindre end 32 Inches?

May 6

Er der bruser baser mindre end 32 Inches?

Brusekabiner varierer i størrelse, og lokale bygningsreglementer diktere den mindste størrelse et brusebad kan være. Mens nogle få brusekabiner er mindre end 32 tommer, kan du muligvis ikke installere en i et hjem hvis de lokale kode forbyder det.

Betydning

Størrelsen af en brusekabine kan gøre en forskel i sikkerhed for brugeren. Lille brusekabiner kan gøre det svært for nogle folk til at flytte, at skabe en sikkerhed hazard inde i bruseren. Disse koder anvendes til beboelsesejendomme kun. Bruser boder i campingvogne eller autocampere kan være betydeligt mindre for at tilføje en måde at bade inde i enheden.

Funktioner

Bruser baser give et vandtæt gulv og et dræn til at sende vandet til kloak eller holdingtank. Gulvene kan have et skridsikkert tekstur. Nogle brusekabiner er heldragter enheder. Andre typer har vandtæt sidespor som keramiske fliser eller marmor, der omfatter vandtæt lim og injektionsmørtel til at holde vandet i at trænge ind på de indvendige vægge.

Løsning

I December 2010 er den mindste brusekabine på markedet lige over 30 inches. Det er også muligt at gøre brusekabiner i hånden, der er vandtæt og sikker, så længe det accepteres af lokale bygningsreglementer. Bunden skal være konstrueret så det skråninger til afløb og bruger vandtæt forsegling materialer som epoxy injektionsmørtel eller vandtæt caulk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com