Er der en græsplæne ukrudtsmiddel, der er sikre for hunde?

May 13

Er der en græsplæne ukrudtsmiddel, der er sikre for hunde?

Når din hund går gennem ukrudt sprøjtes med kemiske ukrudt mordere, det bliver de farlige kemikalier på sine poter og kan indtage dem når det slikker sine fødder. Ugiftige alternativer er til rådighed.

Hjemmelavet

Du kan dræbe ukrudt uden brug af kemikalier farlige hunde ved at hælde kogende vand på bunden af dem. Sprøjtning ufortyndet eddike på basis af ukrudt også dræber dem. Hvis du har en stor plet af ukrudt til at dræbe, dække området med en gummi Dam liner. Det blokerer for solen og vandet og dræber ukrudt i dage i varmt vejr og i uger i køligt vejr.

Kommercielle

Kommercielle ukrudt mordere baseret på eddike eller orange olie i stedet for at herbicidaktivstoffet kemikalier er tilgængelige, ifølge "Den økologiske Lawn Care Manual." Selv om de er ugiftige, bør du stadig holde din hund væk fra området, indtil ukrudtsmiddel har haft tid til at tørre helt.

Overvejelser

Hvis du eller din græsplæne service bruger traditionelle ukrudt mordere på græsplænen, vand området godt at vaske kemikalierne i jorden, så din hund er mindre tilbøjelige til at komme i kontakt med dem, alt efter "Animal Healing art."

Hvis du har en kat, undgå at bruge orange olie-baserede ukrudt mordere, som katte kan blive syge, når de udsættes for koncentreret citrus produkter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com