Er der en måde at gøre Latex maling tørre hurtigere?

August 17

Er der en måde at gøre Latex maling tørre hurtigere?

Du kan gøre latex maling tørre hurtigere på en række måder. Men bare fordi du kan gøre det tørre hurtigere, betyder ikke, at du bør. Hvis du får for utålmodig og fremskynde tingene op for meget, du kan ende op tilbragt mere tid at skulle repaint Når malingen revner eller skaller. Malingen tørre ikke nogen hurtigere anden gang rundt. Når du forstår, hvordan latex malingen tørrer, kan du bestemme, hvis du skal forsøge at fremskynde det eller bare være tålmodig og vente på det tørre på egen hånd.

Hvor malingen tørrer

Latex maling har to faser af tørring. I den første fase fordamper opløsningsmidlet. Latex maling, der bruger det meste vand som sin opløsningsmiddel, tørrer hurtigere end oliebaseret maling af denne grund. Når vandet fordamper, er malingen tør at røre ved. Den anden fase er den hærdning periode hvor malingen hærder og bliver holdbar. Hærdning er en kemisk proces, der kan tage flere uger.

Overvejelser

Når de forsøger at påvirke tørretiden af maling, bør du fokusere mere på at fjerne betingelserne, der kan bremse tørretiden end fremskynde processen. Hvis malingen tørrer hurtigere, end det er beregnet til, vil ikke det have en chance for at holde sig til overfladen. Dette betyder, at det er sandsynligt at blister og skræl. Lap mærker kan også opstå, når malingen tørrer til hurtig. Lap mærker er forårsaget når du maler over tørrede maling fordi tør malingen ikke blande den måde nymalet gør.

Miljøforhold

Miljøet spiller en hel del om hvor hurtigt maling vil tørre. Højere temperaturer og lavere fugtighed vil fremskynde tørring gange latex maling. De fleste maling er designet til at blive anvendt, når temperaturen er mellem 70-85 grader Fahrenheit og luftfugtigheden er omkring 50 procent. Hvis det er koldere eller fugtighed er højere, tørrer malingen langsommere. Tilføje en affugter til et fugtigt rum kan hjælpe fremskynde tørretid som kan cranking op for varmen. Stigende luftcirkulation ved at tilføje en fan hjælper også. Fans skal placeres, så de ikke blæse direkte på den malede overflade, men i stedet flytte luften omkring den. Ellers kunne et område tørre hurtigere end den anden.

Kemikalier og maling valg

Ammoniak, alkohol og frostvæske er alle "hjem retsmidler", som nogle hævder vil hjælpe latex maling tørre hurtigere. Men der er intet videnskabeligt grundlag, der tilføjer disse kemikalier vil hjælpe med at fremskynde fordampningen af vand. Mens ammoniak og methanol er kemikalier, der er tilføjet af maling producenter at hjælpe maling tørre hurtigere, frigive de flygtige organiske forbindelser eller VOC for korte, når de fordampe. VOC'er udgør en sundhedsrisiko. Også, tilføje disse kemikalier kan ændre farven på malingen og forårsage andre problemer. En bedre løsning er at sammenligne forskellige mærker og typer af maling. Ikke alle latex maling har samme tørretiden. Nogle vil naturligvis tørre hurtigere end andre.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com