Er der en naturlig måde at slippe af med frøer?

November 14

Er der en naturlig måde at slippe af med frøer?

Der er ikke mange grunde til, hvorfor en boligejer kan ønsker at slippe af frøer på deres ejendom. En af hovedårsagerne er, hvis du har en overflod af typen af frøer, der gør en masse støj i form af kvidrende. I dette tilfælde, er der nogle ting du kan gøre for at afskrække frøer fra at komme til din ejendom. I de fleste områder er det imidlertid ulovligt at dræbe eller skade lokale dyreliv, herunder padder som frøer.

Instruktioner

•Fjernelse puljer af vand på din ejendom. Frøer er tilbøjelige til at bebo områder, der har vand, og de kan overleve i små områder, såsom wells, fjedre og sumpede områder i din plæne. At slippe af med denne vandkilde kan afskrække frøen populationer.

•Tilføj et hegn omkring din swimmingpool eller andre større vandområde på din ejendom. Et hegn, der ikke er ujævnheder frøer kan komme igennem, som en sten hegn, kan afskrække frøer og i sidste ende slippe af med dem helt.

•Tilføj fisk til kroppen af vand på din ejendom, som en dam, der er en naturlige rovdyr af typen af frøer du beskæftiger sig med. Vær sikker på at forskning omhyggeligt og rådføre sig med en professionel til at sikre, at du ikke ked af alle naturlige økosystemer i processen dyreliv.

Kortindgangsdør din lokale regering wildlife afdeling Hvis frøer nægter at forlade. Wildlife afdelingen kan muligvis hjælpe dig med at slippe af med dem naturligt uden at bryde loven.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at fange og løslade frøer på din ejendom. Hvis miljøet ikke er bare ret, hvor de er frigivet, er frøer tilbøjelige til at dø. Afskrække frøer er den eneste naturlige måde at slippe af med dem.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com