Er der en naturlig Spray for drab Bugs på frugter & grøntsager?

June 1

Med den nuværende tendens til organisk havearbejde og undgå brugen af kemiske pesticider, er en række naturlige sprays tilgængelige til styring skadedyr, der angriber din have og frugttræer. Desværre, der er ikke én enkelt spray for alle insekt problemer. Undertiden insekt kontrol er en bedre tilgang.

En vigtig overvejelse at udtrykket "naturlig" i verden af biologiske insekt kontrol er, at ikke alle disse produkter er skabt lige, eller er de alle sikkert for miljøet. I at vælge det rigtige produkt til dit særlige insekt problemet, Læs altid etiketten før du køber så du ved hvad du får.

Kontakt insekticider vs indtaget mave giftstoffer

For at forstå hvordan insekticider arbejde, nødt nogle faktisk til at slå alle insekt for at dræbe dem (kontakt), mens andre vil dræbe insektet, når de spiser en plantedel, belagt med spray. Kontakt versioner er mere tidskrævende at anvende og spray er spildt, når du ikke rammer insekter. De indtagne giftstoffer arbejde når insektet spiser hvad du sprøjtede. Den eneste ulempe er, at det normalt tager et antal timer, før de dør, så de kan stadig gøre nogle plante skader.

"Naturlige" insekt kontrol produkter

Rotenon anses naturligt, da det er lavet af naturlige ingredienser og er biologisk nedbrydeligt. Det virker på biller, red spider mider, bladlus og andre insekter, men det er giftigt for fisk og andre vilde dyr. Så det varer længe i miljøet, skal du bruge rotenon som en sidste udvej.

Pyrethrum er en syntetisk insekticider fremstillet af fælles krysantemum. Mens dette kan lyde sikkert, er det faktisk giftigt for fisk og bier. Pyrethrum bruges til at styre tygge og sugende insekter såsom bladlus, kål lopers, spider mider, thrips, whiteflies og codling møl. Brug som en sidste udvej.

Biologisk skadedyrsbekæmpelse

For mange insekter--især bladlus, rødt spider mider og andre skadedyr--intet slår en hård spray af vand. Bladlus falde til jorden og dør, og spider mider foretrækker en tør, støvede plante, så denne teknik fungerer godt til både. Det er en god idé at prøve vand før enhver anden metode, som det ofte virker ganske godt.

Bacillus thuringiensis (Bt) er en sand biologiske insekt kontrol, der er biologisk nedbrydelige og ugiftige. Det er tilladt at anvendes på produkter, der sælges som økologisk. Som en mave gift dræber Bt larver og orme på frugter og grøntsager.

Insekticid sæbe er effektiv for mange soft-karrosseri insekter som skala og bladlus. Det er biologisk nedbrydeligt, ikke-giftige og tilladt til brug på økologiske produkter. Sæbe er en kontakt insekticid, der kvæler insekt med sæbevand. Den eneste ulempe er, du kan sprøjte planter, der er i fuld sol, da sæbe kan beskadige blade.

Frugt træ insekt kontrol

For nogle hårde til at styre insekter, der angribe æbletræer, kan feromon fælder bruges til at lokke codling møl ihjel. Der er også et granulosis produkt, som kan spredes under perioden vigtigste æg produktion til at styre larver.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com