Er der en økologisk ukrudtsmiddel for din græsplæne?

December 16

Er der en økologisk ukrudtsmiddel for din græsplæne?

Ukrudt gøre en græsplæne ser rodet, fordi de vokser højere og hurtigere end de fleste flerårig græsplæne græsser såsom bermudagrass og St. Augustinegrass. Også, de begynder at vokse tidligere i sæsonen før flerårige græsser kommer ud af vækstdvale. På grund af miljøhensyn ved brug af kemiske ukrudt mordere på plænen, bliver en økologisk ukrudt kontrol metode som anvendelsen af majsglutenmel et levedygtigt alternativ.

Hvad er majsglutenmel?

Majsglutenmel er et biprodukt af corn fræsning proces. Det blev anset for at forsinke eller forhindre spiring af ukrudtsfrø under forskning på Iowa State University af Dr. Nick Christians og blev patenteret som en naturlig weed kontrol produkt i 1991. Et ukrudtsmiddel, der forhindrer spiring af frø er kendt som en pre emergent ukrudtsmiddel. Majsglutenmel bruges også i dyrefoder og betragtes som ikke-giftige og miljøvenlige. Det er også en naturlig kilde til kvælstof.

Hvordan majs glutenfri måltid værker

Majsglutenmel virker ved at forhindre ukrudtsfrø fra danner en rodsystem, derfor drab anlægget, da det begynder at vokse. Det skal anvendes, før ukrudtsfrø begynder at spire for at være effektiv, så timingen af ansøgningen er kritisk. Det vil ikke kontrol af flerårigt ukrudt med etablerede rødder systemer eller årlige ukrudt, der aktivt voksende. Det vil forhindre spiring af flerårige ukrudtsfrø.

Doseringen

Majsglutenmel er normalt anvendes til eksisterende plæner med en sats på 20 lbs. pr. 1.000 kvadratfod. Granuleret majsglutenmel kan anvendes med en sprederen og pelleted versioner kan blive udsendt i hånden. De er meget nemmere at bruge end de pulveriserede sort, som er rodet og svært at håndtere. Anvende majsglutenmel, da fugt kan leveres og efterfulgt af flere regn-fri dage. Majsglutenmel træder i kraft efter fugt er anvendt efterfulgt af tre dage ingen fugt. Mængden af fugt kræves og doseringen varierer mellem forskellige corn gluten mel produkter, så følge anvisningerne nøje.

Majsglutenmel kan anvendes i flerårige blomsterbede og haver hvor ønskeligt enårige og flerårige planter vokser. Anvend ikke majsglutenmel omkring nyligt spirede planter dyrket fra frø, indtil de aktivt vokser.

Hvornår skal anvendes

Hver ansøgning af majsglutenmel er effektive til seks uger. Afhængigt af hvor du bor, skal du måske så mange som fire ansøgning pr. år, begynder i det tidlige forår før køligt vejr ukrudtet spirer. Husk på, mange ukrudt, der vises i det tidlige forår spire i efteråret. Fordi timing er afgørende, kan det tage et år eller mere af programmer, før du kan se resultater. Du bliver nødt til at justere timingen af programmer for din unikke situation. Som en ekstra fordel fremmer kvælstof i majsglutenmel væksten af flerårige græsplæne græsser, så de til sidst fortrænge flerårigt ukrudt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com