Er der energi Star vandvarmere?

April 25

Energy Star er et partnerskabsprogram mellem udstyr fabrikanter/bygning organisationer og de Forenede Staters regering til at identificere og fremme mere energieffektive produkter. Alle typer af energiforbrugende eller energibesparende apparater kan kvalificere sig til Energy Star-mærket, herunder vandvarmere. Etiketten kan endda anvendes på hele bygninger såsom nye boliger.

Vandvarmere

Energy Star-rated vandvarmere omfatter højeffektiv gas, hele-home gas tankless, gas kondenserende, elektrisk varmepumpe og solar modeller.

Energibesparelser

En højeffektiv gas vandvarmeren årlige energibesparelser er ca 30 dollar om året (februar 2010); en helhed-home gas tankless model's årlige energibesparelser er ca $100 om året. en kondenserende gas-model årlige energibesparelser er ca $100 om året. og en elektrisk varmepumpe årlige energibesparelser er ca $300 om året.

Solar vandvarmere er designet til at arbejde med andre Energy Star og Energy Star vandvarmere. Varmeapparater kan skære dine årlige udgifter til energi i halve.

Køb

Energy Star vandvarmere er tilgængelige fra hardware, home-forbedring og retail supermarkeder. Vandvarmere er også tilgængelige direkte fra vand opvarmningsanlægget producenter og fra online forretninger

Rabatter

Rabatter og skattefradrag, der tager sigte på at tilskynde til køb af energieffektive produkter er tilgængelige til tider på nogle produkter. Hvis du køber en Energy Star vandvarmeren, Spørg sælgeren om rabatter er tilgængelige for køb. En rabat returnerer en del af den vandvarmeren salgsprisen direkte til dig i form af en check eller en reduktion i prisen på udstyr. En eller flere rabatter kan være tilgængelige. Som med andre programmer, rabat, vil der være regler for støtteberettigelse og en angivet frist for at ansøge om rabatten.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com