Er der et stof, der kan beskytte mod kemikalier & husstøvmider?

November 27

Er der et stof, der kan beskytte mod kemikalier & husstøvmider?

Støvmider, røg, aerosol, pollen og andre allergener kan forårsage store respiratorisk ubehag. Allergivenlige stof er nyttig i at beskytte dit hjem, men kontrol af allergi fungerer bedst med en anti-allergi rutine.

Allergen målinger

Små partikler er videnskabeligt målt i mikron. En micron er lig 1 milliontedel af en meter. Bredden af en gennemsnitlig menneskehår er 70 mikron. En støv mide foranstaltninger fra 4 til 10 mikrometer. Luftbårne partikler måler mindre end 2,5 mikrometer, skønnes af NASA som PM2, 5, omfatter tobaksrøg, emissioner fra biler og aerosol.

Kontrol

Allergener indtaste dine møbler ved at passere gennem rum i stoffet. Tætvævet stof, en 4,6 micron væve eller mindre, er en effektiv barriere for mange allergener. Vandtæt stof, såsom vinyl, giver den bedste beskyttelse mod PM2, 5. Tæpper og gardiner ophobes allergener for og skal være valgt klogt eller slet ikke når dekorere dit hjem.

Forebyggelse/løsning

Anti-allergisk stof alene vil ikke styre allergiske reaktioner. Sammen med en regelmæssig rengøring og støvsugning rutine, høj effektivitet luftfiltre, minimere objekter i dit hjem, hvor allergener kan ophobes, ikke at tillade rygning og vaske sengetøj og slipcovers på en regelmæssig basis er nøglen til at holde dit hjem allergi gratis.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com