Er der loft Fans designet til et Drop loft?

September 6

Er der loft Fans designet til et Drop loft?

Rammer for suspenderet eller drop lofter kan ikke bære vægten af en ventilator i loftet uden forstærkning, og standard loftplader bryde under vægten af disse tunge inventar. Dårligt afbalanceret fans kan indføre overdreven vibrationer og forårsage ramme til at mislykkes. De fleste producenter ikke bygge fans specielt til drop lofter, men der findes muligheder, lad du sikkert montering standard loft fans til en drop loft.

Bygningsreglementer

Bygningsreglementer kræver et minimum af 84 inches fra gulvet til bunden af en turbineblade. Kun bruge elektriske bokse beregnet til at understøtte loft fans. Når boksen elektriske er installeret ved hjælp af et gitter monteringssæt, kræver elektriske koder brug metal-klædte kabel med en jordledningen tilsluttes boksen til det elektriske system. Hvis boksen er monteret til loftsskelettet eller udvidede indramning, skal bunden af boksen flugter med bunden af loftet flise.

Ned stang

Loftventilator elektrisk box er fastgjort direkte til en tværbjælke eller bar installeret mellem strøer over drop loft. Loftventilator ned stangen forbinder til boksen og strækker sig ned gennem loftet flise. Loft fan tillægger ned stangen. Dette system fjerner behovet for tunge gitter understøtter og isolerer loftet fra vibrationer. Korrekt markedsføring og skære hul i flise til udvidelse stang tager tid og slutresultatet kan være mindre attraktiv end andre muligheder, fordi hullet kanterne er ufærdige.

Indramning forlængelse

En ramme lavet af two-by-four tømmer, der udvider den strukturelle indramning over loftet ned så der flugter med bunden af loftet fliser i bunden af boksen elektriske er en anden mulighed. Fan mounts direkte til det elektriske felt og fan's trim stykke dækker hullet i flisen. Denne metode giver en robust mount. Den endelige udseende er bedre end at bruge en forlængelse rod, fordi hullet er omfattet af trim.

Gitter monteringssæt

Gitter monteringssæt består af tre hoveddele. En bar installerer ovenfor flisen og forbinder til drop loftsskelettet. Boksen elektriske forbinder til baren. En kæde, kabel eller wire tillægger tværbjælke struktur over nettet til at støtte fan boksen. Gitter monteringssæt er den nemmeste måde at installere en ventilator i loftet med en tryg og sikker monteringssystem. Den endelige installation ser godt ud, men drop loft er ikke isoleret fra vibrationer--Vælg en velafbalanceret fan for det bedste resultat med denne metode.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com