Er der nogen måde at forsegle skader på en gips væg efter at fjerne tapet før maleriet?

March 17

Er der nogen måde at forsegle skader på en gips væg efter at fjerne tapet før maleriet?

Tapet kan skjule mange mangler på ældre gips vægge. Hertil kommer, kan at fjerne tapet oprette mange mangler på gips. I mange tilfælde, når det kommer til hjem byggeri, er gips en belægning, der går over træ tremme eller mursten. Over tid, gips forringes og udvikler hårfine revner og gruber, der maling ikke kan skjule. Du kan reparere din gips vægge ved hjælp af en proces kaldet skimme belægning. Skim belægning giver dig mulighed at dukke op igen væggene med ny gips, der dækker op mangler i væggen.

Instruktioner

•Tag løs puds fra væggen med en stålbørste. At fjerne større lommer af løs puds sikrer den nye gips klæber til væggen.

•Sand overfladen af væggen med en 400-grus slibning blok eller slibning pole scuff overfladen af muren og fjerne tapet rester, som kunne forhindre god vedhæftning af gips.

•Mix en 5-gallon spand af gips med en murske, derefter anvende en moderat mount af gips til murske, der dækker ca. 75 procent af de murske overflade.

•Hold murske i den ene ende af væggen med kanten af murske butting op mod loftet. Køre forsigtigt murske i en lige linje på tværs af væggen, distribuere gips på væggen i en 1/8-inch lag. Arbejde at holde lag så fladt som muligt. Anvende flere gips til murske som nødvendig for at afslutte den første række.

•Tilføj mere gips til murske og fuldføre andet og hver yderligere række som du arbejde din vej ned ad væggen. Overlapper hver række med 50 procent til at sikre tilstrækkelig dækning og hjælpe med at minimere linjer mellem streger. Arbejde for at holde væggen som flad og endda som muligt mens udfylde ufuldkommenheder i overfladen af væggen. Tillad 48 timer efter tørretid før man går videre.

•Sæt et gulv lampe uden lampeskærm ud for væggen for at belyse overfladen af væggen. Lampen viser skygger hvor har du stadig mangler i væggen som waviness.

•Sand overfladen af væggen med en 600-grus blok sander eller pole sander at glatte overfladen af den nye gips. Fokusere på bølger i væggen. Hold ser ned på længden af væggen for at se hvor lyset viser skygger. Fortsætte med at slibe indtil du har fjernet, glattes og jævnet med jorden på væggen.

•Aftør mur ned med en tack klud til at fjerne støv, slibning, før du maler væggen.

Tips & advarsler

  • Det tager tid at anvende gips og sand væggen. Forvent, at dine første forsøg på at tage længere tid, indtil du perfekt processen. Du kan fjerne nogle af de færdigheder, der kræves ved at rulle over den våde puds med et lams-uld roller for at skabe en "banke" ned"eller"stiplede"effekt til din væg. Denne tekstur skjuler mangler og du kan male over det.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com