Er der nogen maling på vinduet glasurer?

August 10

Er der nogen maling på vinduet glasurer?

Klart vinduesglas er ikke altid en ønskelig ting. Windows i moderne boliger og lejligheder kigge ofte på mindre end stjernernes udsigt eller ubehageligt nære naboer, men du har ikke altid mulighed for at ændre tingene. Hvis du leje eller dine penge er stram, at vælge nye vinduer eller dyre Glasmosaik er normalt ikke en mulighed. Der findes kommercielle glas maling, men for ægte gør-det-selv, billig hjemmelavet maling-on muligheder vil gøre jobbet og ser også godt ud.

Akrylmaling

I modsætning til hus maling skaller kunstnerens akryl maling nemt fra glat glas. Bruge det i tynde fortynding for mere lys penetration eller direkte fra tuben til komplet opacitet. Du kan børste, ujævnhederne, svamp eller spray det på for en lang række effekter, men sprøjtning giver den mest ensartede farve og tekstur. Enhver akrylmaling vil arbejde, men de flydende typer designet for crafting er mindst permanent og lettest at fjerne--noget at huske på, hvis du lejer.

Gennemsigtig flydende Polymer

Hvis du lide farvede glasvinduer men har hverken glasarbejde færdigheder eller pengepung at købe glasmosaikker, lave dine egne med gennemskinnelige flydende polymer "ler" i stedet. Brug farvede blyanter at farve et design fra en malebog eller tegning, derefter male over det færdige papir med et mærke af gennemsigtig flydende polymer som Sculpey, Fimo eller Deko Gel. Bage som anvist, så vaskes papiret opbakning til en fleksibel decal-lignende illustrationer du ansøge direkte til vinduet. Friktionen holder det på plads, indtil du fjerner den. Eller pigment polymer væske med oliemaling og bage det direkte på ruder--en stor alternativ metode for lille, flytbart ruderne.

Hvid lim

En af de nemmeste og billigste maling-on glasurer til windows er almindelig hvid lim tonet med frugtfarve--for fuldstændig gennemsigtighed-- eller akrylmaling, hvis du ønsker en gennemsigtig effekt. Da limen gør malingen vises mælkeagtig, indtil det er tørt, og en lille mængde af farve går en lang vej i lim, bland test partier og prøv dem på skrot glas før maleri et vindue.

Majsstivelse

En virkelig ny måde at oprette en gennemsigtig rude for beskyttelse af personlige oplysninger er med en majsstivelse og vand løsning. Skåret tyndt papir eller en frisk Strøget nyt hvidt ark i stykker, størrelse og form af de vinduer, du planlægger at dække. Blande en tynd batch af majsstivelse i vand og male det over hvert ark mens du holder det mod en rude. Udjævne luftbobler og rynker, som du går. Når stivelsen tørrer, vil du have smukke hvide ruderne, der lad i blød diffust lys og holde nysgerrige blikke. Bedst af alt, er en smule varmt vand alt du behøver at fjerne dem, når de ikke længere er eftersøgt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com